Toimikuntia on kuusi: juniori-, seniori-, kilpailu-, nais-, sääntö- ja tasoitus-, sekä kenttätoimikunta. Toimikunnat ovat Masterin jäseniä varten ja niiden tehtävänä on tehdä Masterista parempi golfseura ja paikka jossa viihdytään.

  • Junioritoimikunnan tehtävänä on tarjota seuran juniorijäsenistölle hyvät edellytykset golftaitojen kehittämiseen ja golfin hauskaksi harrastukseksi tekemiseen sekä tarjota valmennukselliset puitteet kansalliselle huipputasolle nousemista varten.
  • Senioritoiminnan painopiste on kilpailujen järjestäminen seniorijäsenistölle. Tavoitteena on myös lisätä sosiaalista kanssakäymistä sekä edistää hyvinvointia ja lisätä aktiivisuutta matkojen ja yhteistoiminnan puitteissa.
  • Kilpailutoimikunnan tehtävänä on järjestää seuran muut kilpailut, mestaruuskilpailut sekä avoimet kilpailut.
  • Naistoimikunnan tehtävänä on järjestää klubin naisille sisäisiä tapahtumia ja kilpailuja.
  • Sääntö- ja tasoitustoimikunnan tehtävänä on järjestää tapahtumia seuran jäsenistölle sekä järjestää sääntöiltoja ja olla tavoitettavissa sääntöihin liittyvissä asioissa. Toimenkuvaan kuuluu myös tasoitusten vuosittainen tarkistaminen ja tasoitusten tarkistus poikkeustapauksissa. (esim. pitkä pelaamattomuus tai muu pelaamiseen vaikuttavan seikan huomioonottaminen)
  • Kenttätoimikunta on MGC Oy:n alla toimiva toimikunta, joka suunnittelullaan auttaa hallitusta ja toimivaa johtoa kentän kehittämisessä.


Ota yhteyttä toimikuntien vetäjiin, jos joku asia askarruttaa tai olet kiinnostunut toimimaan aktiivisesti. Lisätietoja sekä ajankohtaista tietoa toimikunnista löytyy ”Toimikunnat” osion alta.