Paikallissäännöt

Varaa yritystapahtuma vuodelle 2023

Järjestä yrityksesi golftapahtuma Master Golfin ainutlaatuisessa kartanomiljöössä Bodominjärven rannalla.  Yritystapahtumamme toteutetaan toiveitasi noudattaen joko avaimet käteen -periaatteella tai yhteistyössä oman henkilökuntasi kanssa. Otamme vieraasi vastaan kartanolla, voit itse keskittyä heidän huomioimiseensa. Vieraillesi varataan oma alue rangelle, jossa harjoittelupallot ovat valmiina odottamassa. Vieraita vastaanottaessamme jaamme tuloskortin lisäksi tiitä, griinihaarukan, merkkausnastoja, kyniä, [...]

Ravintolan varaukset ja tiedustelut:

Myyntipalvelu 044 5080 034

myynti@bodominkartano.fi

MASTER GOLF COURSE Kenttätoimikunta 2021

Yleiset paikallissäännöt

Kastelulaitteiden kannet ovat kiinteitä haittoja. Mikäli mainittu haitta on enintään kahden mailanmitan päässä pelattavan viheriön reunasta ja sijaitsee pallon ja reiän välissä, saa pelaaja vapautua haitasta seuraavasti: pallon ollessa viheriön ulkopuolella yleisellä pelialueella, ja enintään kahden mailanmitan päässä haitasta, saadaan se nostaa, puhdistaa ja pudottaa säännön 16.1b mukaisesti paikkaan, joka vapauttaa haitasta, muttei lähemmäksi reikää eikä esteeseen eikä viheriölle. (Sääntö 16.1b, paikallissääntö F5).

Etäisyyttä mittaavien laitteiden käyttö on sallittu kuitenkin niin, että laitetta saa käyttää ainoastaan etäisyyden mittaamiseen.

Kaikki kentällä olevat mittamerkit, (myös kataja), ovat kiinteitä haittoja, joista vapautuminen on mahdollista Säännön 16.1 mukaisesti. Vapautumista ei sallita Säännön 15.2 mukaisesti.
Valkoisella tai sinisellä maalilla tai sinisillä tolpilla ympäröidyt alueet ovat kunnostattevia alueita joista vapautus säännön 16.1 mukaisesti.

Kenttäkohtaiset paikallissäännöt
Soralla tai muulla kiviaineksella päällystetyt tiet ovat kiinteitä haittoja. Vapautus säännön 16.1 mukaan.

Kuorikatteella päällystetyt kohdat ovat kentän oleellisia osia, yksittäisen kuoren voi siirtää.

Hiekkaesteet, jotka ovat merkitty sinisin paaluin, ovat kunnostettavaa aluetta. Vapautuminen säännön 16.1c mukaisesti.

Pelialueella sinisillä merkitty alue on kunnostettavaa aluetta. Vapautus säännön 16.1 mukaan. Alue, joka on Forest -kentän väylän 1 vasemmalla puolella ja on merkitty sini-valkoisilla paaluilla, on kielletty pelialue, jota käsitellään epänormaalina kenttäolosuhteena. Kielletyn pelialueen haittaamisesta täytyy vapautua ilman rangaistusta Säännön 16 .1f mukaisesti.

Lintujen jätökset
• Pelaajan harkinnan mukaan lintujen jätöksiä voidaan pitää joko:
o Irrallisena luonnonhaittana, joka voidaan poistaa Säännön 15.1 nojalla, tai
o Kunnostettavana alueena, josta saa vapautua Säännön 16.1 nojalla. Mutta haittaamista ei ole, jos jätökset haittaavat ainoastaan pelaajan lyöntiasentoa

Uudet salaojat
Sorapintaisista salaojista vapautuminen, sääntö 16.1a. Mallipaikallissääntö F-6. Ei vapautusta lyöntiasennosta.

Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta:
Reikäpeli: Reiän menetys – Lyöntipeli: Yleinen rangaistus.