Pelaaminen

Kaksi 18-reikäistä kenttää tarjoavat sinulle ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa, olitpa haasteita hakeva kilpaurheilija tai rentoa klubipelaamista arvostava harrastaja.

Pelaaminen Master Golfissa

Voit nimetä pelioikeuden nettisivuiltamme tai oman osakkeesi myös suoraan NexGolfissa. Jos haluat laittaa osakkeesi vuokralle, käytä kotisivujemme kauppapaikkaa.

Master Golfin jäseniksi voivat liittyä osakkeen omistajat, pelioikeuden käyttäjät ja heidän perheenjäsenensä (puoliso sekä kaikenikäiset lapset ja lastenlapset). Aikuisjäsenten jäsenmaksu on 90€ ja junioreiden (s. 1999-) 40€. Liittymismaksua ei peritä. Jäsenmaksuun sisältyy Golfliiton tapaturmavakuutus.

NEXGOLF PREMIUM CLUB -SOVELLUS
Master Golf tarjoaa kaikille jäsenilleen, osakkailleen ja pelioikeuden käyttäjille NexGolf -mobiilisovelluksen PREMIUM-version veloituksetta. Peliaikojen varaamisen ja kilpailuihin ilmoittautumisten lisäksi käytössäsi on mm. mobiili tuloskortti, tilastointimahdollisuus sekä kaverikisojen järjestäminen. Lataa NexGolf App sovelluskaupasta (Google Play tai App Store) puhelimeesi.

JÄSENKORTTI eBirdie
Jäsenkortti on sähköisessä muodossa. Jos sinulla on älypuhelin (iPhone tai
Android), voit ladata sovelluskaupasta eBirdie-sovelluksen, josta löytyy tämän
vuoden jäsenkorttisi.