Miten mukaan toimintaan

Toiminnan tavoitteena on tarjota Master Golfin juniorijäsenille laadukasta, ympärivuotista toimintaa ikäluokissa 4-21 vuotta. Harjoitus ja valmennustoimintamme perustuu Master Golfin omaan Junioripolkuun, jolla takaamme juniorijäsenille edellytykset perusgolftaitojen hankkimiseen ja golfin hauskaksi harrastukseksi sekä kilpailukykyiset valmennukselliset puitteet alle 21-vuotiaille kilpagolffareille junioreiden kansalliselle huipputasolle nousemista varten. Master Golfin junioritoiminta on tarkoitettu seuran 4-21 -vuotiaille juniorijäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa. Jäseneksi voi liittyä Master Golfiin pelioikeuden haltija ja hänen perheenjäsenensä (lapsi tai lapsenlapsi).

Kesäkauden 2024 harjoitusryhmiin ilmoittaudutaan oheisen lomakkeen kautta. Tutustuthan monipuolisiin harjoitusmahdollisuuksiin sekä luet valmennusehdot huolellisesti läpi. 

Ilmoittautumiset 1.4.2024 mennessä (kesäkauden ryhmäjako ja tarkka harjoitusaikataulu julkaistaan 7.4.2024 mennessä. Harjoitusryhmiin pääsee mukaan läpi kesän, mutta ilmoittautuminen 1.4.2024 jälkeen tapahtuu ottamalla yhteyttä sähköpostitse julia@kettinen.fi. HUOM! Mikäli juniori osallistuu talviharjoitteluun, kesäkaudelle ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Kaikissa ryhmissä Sisaralennus on – 10% edullisemmasta harjoittelumaksusta. Huomioithan, että kesäharjoittelu ei sisällä kilpailukulukorvauksia. Lopullisesta ryhmäjaosta päättävät Master Golf Academyn opettajat sekä junioritoimikunta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallistujille erikseen. 

Toimintamme vaatii lapsen juniorijäsenyyden, mikä edellyttää vanhemman/isovanhemman pelioikeuden tai osakkeen Master Golfissa. Olethan yhteydessä, jos tulee kysyttävää. Annamme mielellämme lisätietoja Master Golfin Junioritoiminnasta.

Lisätietoa toiminnasta:

Ryhmien (Academy, Club) valmennustoiminta

Stenna Westerlund 040 552 0209, stenna@stennawesterlund.fi (tavoitat parhaiten sähköpostitse)

Ryhmien (Pikku-Tikrut, Rookies, Future) valmennustoiminta

Julia Kettinen +358 500 411 601, julia@kettinen.fi (tavoitat parhaiten sähköpostitse)

Junioritoimikuntaan kuuluvat Julia Kettinen (puheenjohtaja, pro), Stenna Westerlund (pro), Mikko Eskelinen ja Laura Huomanen (vastuuohjaaja). Puheenjohtaja vastaa seuran johtokunnan jäsenenä junioritoiminnasta ja sen kehittämisestä. Prot vastaavat juniorivalmennuksesta yhdessä muiden valmentajien sekä ohjaajien kanssa.

Annamme mielellämme lisätietoja Master Golfin Junioritoiminnasta!

Toimikunnan puheenjohtaja
Julia Kettinen
Master Golf Pro
+358 500 411601
julia@kettinen.fi

Future Tour -osakilpailu

Master Golfin Junioritoiminta järjestää kauden aikana Suomen Golfliiton Future Tour -osakilpailun (Dormy Future Xtra Koko Suomi (Master Golf)) tiistaina 25.6.2024. Tapahtumaan tarvitsemme vanhempien apua. 

Tavoitteet

Toiminnan tavoitteena on tarjota Master Golfin juniorijäsenille laadukasta, ympärivuotista toimintaa ikäluokissa 4-21 vuotta. Harjoitus ja valmennustoimintamme perustuu Master Golfin omaan Junioripolkuun, jolla takaamme juniorijäsenille edellytykset perusgolftaitojen hankkimiseen ja golfin hauskaksi harrastukseksi sekä kilpailukykyiset valmennukselliset puitteet alle 21-vuotiaille kilpagolfareille junioreiden kansalliselle huipputasolle nousemista varten.

VISIO & ARVOT

Haluamme luoda junioreille turvallisen oppimisympäristön ja myönteisen ilmapiirin Master Golfin junioriharjoituksissa ja pyrimme siihen, että juniorista on kiva tulla harjoituksiin. Junioreille haluamme onnistumisen kokemuksia ja kehittymisen tunteita, mitä saavutetaan, kun on luotu hyvin suunnitellut harjoitukset sekä sopivat tavoitteet jokaiselle pelaajalle iästä ja taitotasosta riippumatta.

Tuemme junioreita kokonaisvaltaisesti yksilön tarpeet ja eri herkkyyskaudet huomioiden, ja tiedostamme että jokainen juniori kehittyy omalla yksilöllisellä tahdillaan. Isoimpia tavoitteitamme junioritoiminnassamme on golftaitojen opettamisen lisäksi opettaa junioreita itse oivaltamaan asioita elämän polulla ja löytämään liikunnan ilo. Toiveemme on, että kaikki juniorit jatkaisivat liikunnan ja golfin harrastamista koko elämän.

Toimintamme perustuu mm. seuraaviin arvoihin

• lapsen ja nuoren kunnioittaminen
• terveet elämäntavat
• muiden kunnioittaminen ja henkilökohtainen vastuunotto
• harjoitusvälineiden ja -alueiden arvostaminen ja kunnossa pitäminen
• hyvä käytös
• tasavertaisuus

OPETTAJIEN JA OHJAAJIEN KOULUTUS

Kaikki junioreiden kanssa työskentelevät golfopettajat ja ohjaajat ovat koulutettuja. Harjoituskaudella valmennuksesta vastaavat Master Golfin Prot Stenna Westerlund ja Julia Kettinen. Fysiikka- ja psyykkinenvalmennus toteutetaan yhteistyössä ulkopuolisten valmentajien kanssa. Lisäksi harjoituksissa on mukana ryhmien vastuuohjaajat. Panostamme myös säännöllisiin sisäisiin koulutuksiin, joihin osallistuvat pro ja vastuuohjaajat.

PELISÄÄNNNÖT

Junioreiden kanssa sovimme ryhmien yhteisistä pelisäännöistä kaksi kertaa vuodessa, kesä- ja talvikauden alussa. Meillä on nollatoleranssi kiusaamiseen ja epäasialliseen käyttäytymiseen. Olemme kiinnostuneita, tukevia ja kannustavia junioreiden golfharrastusta kohtaan ja kannustamme heitä oma-aloitteisuuteen sekä nauttimaan ja pitämään hauskaa oman harrastuksen parissa. Lisäksi vanhemmat sitoutuvat noudattamaan heille tehtyjä pelisääntöjä.

Yleiset pelisäännöt ovat mm.
• olemme rehellisiä
• kannustamme ja kunnioitamme toisiamme
• tulemme paikalle ajoissa
• kuuntelemme ja tottelemme opettajia sekä muita junioreita.

VIESTINTÄ & AVOIMET TAPAHTUMAT
Junioritoimikunta käyttää viestintään Nimenhuuto–palvelua, jonka kautta tapahtuu kaikki harjoitustoimintaan liittyvä viestintä muun muassa harjoituksiin ilmoittautuminen. Lisäksi Junioritoimikunta käyttää avoimeen viestintään Master Golfin nettisivuja, jossa kerrotaan yleisellä tasolla Junioritoiminnasta, harjoitusmahdollisuuksista sekä ajankohtaisista asioista. Lisäksi jäsenistölle tiedotetaan junioritoiminnasta seuran uutiskirjeiden muodossa 4 krt vuodessa.
Kesäkaudella Junioritoimikunta järjestää avoimia harjoituksia, jolloin Master Golfin jäsenten lapsilla sekä lapsenlapsilla on mahdollisuus tulla kokeilemaan ohjattua harjoitustoimintaa.

Toiminta

JUNIOREIDEN HARJOITUSTOIMINTA

Junioreiden harjoitustoiminta toteutetaan Master Golfin oman Junioripolun mukaisesti. Junioripolun mukaisesti ympärivuotinen harjoitteluohjelma koostuu golf-, fysiikka- ja psyykkisestä harjoittelusta. Valmennuksessa otetaan huomioon junioreiden eri ikä- ja herkkyyskauden sekä tuetaan kunkin juniorin motorisia herkkyysvaiheita, henkistä kypsymistä, sosiaalisuutta ja mallioppimista. Kilpailullisia tavoitteita asetetaan junioreille Suomen Golfliiton visioiden mukaisesti.

Harjoituskaudella valmennuksesta vastaavat Stenna Westerlund ja Julia Kettinen (Golf). Fysiikka- ja mentaalivalmennus toteutetaan yhteistyössä ulkopuolisten valmentajien kanssa. Lisäksi talvi- ja kesäharjoittelukaudella harjoituksista vastaavat koulutetut.

JUNIORIPOLKU

JUNIORIPOLUN SISÄLTÖ