Ryhmäkuvaukset

PIKKU-TIKRUT/KESÄHARJOITTELU KAUDELLA 2024

Ryhmässä harjoittelevat 4-8- vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, joilla ei ole vielä Green Cardia tai se on suoritettu hiljattain. Ryhmän tavoitteena on herättää lapsen innostus lajia kohtaan sekä harjoitella ryhmässä toimimista. Lisäksi golfharrastuksen alkutaipaleella on tavoitteena oppia golfin perusteet; ote, lyöntiasento, svingin-, lähipelin- ja puttaamisen alkeet sekä reipas ja turvallinen käyttäytyminen golfkentällä. Harjoitukset ovat monipuolisia ja hauskoja sekä sisältävät myös golfissa tarvittavien perusliikuntataitojen opettelua.

Ryhmän harjoitussuunnitelmasta vastaa vastaa Master Golf Academyn Pro Julia Kettinen. Harjoituksien toteutuksesta vastaavat Master Golf Academyn Pro Julia (pääsääntöisesti mukana harjoituksissa) yhdessä koulutettujen golfohjaajien Laura Huomasen, Max Eskelisen ja Ida Horttanaisen kanssa. 

Kesäharjoittelukausi sisältää;
* Viikottaiset 60 min Golftreenit (toukokuusta elokuuhuun. Heinäkuussa 2 viikon harjoittelutauko)
* Kauden avajaiset ja päättäjäiset

* poletteja omatoimiseen harjoitteluun

Tarkka harjoitusaika vahvistuu osallistujamäärän varmistuessa, mutta alustava harjoitusaika on torstai ilta klo 17-18. Mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi, järjestämme kaksi erillistä tasoryhmää Junioreiden ikä- ja taitotaso huomioiden. Kesäkauden harjoittelukauden maksu on 195€. Lisäksi harjoitusmaksun yhteydessä peritään hinnaston mukainen Juniorijäsenmaksu.

ROOKIES PLAYERS/ KESÄHARJOITTELU KAUDELLA 2024

Ryhmässä harjoittelevat 8-13-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka ovat jo suorittaneet Green Cardin sekä kykenevät suoriutumaan 7 reiän opastetusta kierroksesta. Ryhmän tavoitteena on kasvattaa lapsen innostusta golfin pelaamiseen ja harjoitteluun sekä tukea lasta liikunnallisen elämäntavan ja koulutyön yhdistämisessä.

Golfharjoittelussa syvennytään enemmän swingin ja lähipelin saloihin sekä painopisteenä ovat pelillisten taitojen omaksuminen. Juniorilla on oma halu harrastaa ja pelata golfia. Pelitaitojen kehittyessä Juniorilla on halutessaan mahdollisuus aloittaa kilpaileminen Suomen Golfliiton Futuretourin Easy-sarjassa. Harjoitukset ovat monipuolisia ja aktiivisia sekä sisältävät myös golfissa tarvittavien perusliikuntataitojen opettelua. 

Ryhmän harjoitussuunnitelmasta vastaa vastaa Master Golf Academyn Pro Julia Kettinen. Harjoituksien toteutuksesta vastaavat Master Golf Academyn Pro Julia (pääsääntöisesti mukana harjoituksissa) yhdessä koulutettujen golfohjaajien Laura Huomasen, Max Eskelisen ja Ida Horttanaisen kanssa.


Kesäharjoittelukausi sisältää;
* Viikottaiset 75 min Golftreenit (toukokuusta elokuuhuun. Heinäkuussa 2 viikon harjoittelutauko)

* Pelitreenejä Master 7-väylää/ par 3 -kentällä

* 5x 7-väylän pelipassin

* Kauden avajaiset- ja päättäjäiset

* poletteja omatoimiseen harjoitteluun


Tarkka harjoitusaika vahvistuu osallistujamäärän varmistuessa, mutta alustava harjoitusaika on torstai ilta klo 18-19.15.  Järjestämme kaksi erillistä tasoryhmää Junioreiden ikä- ja taitotaso huomioiden. Kesäkauden harjoittelukauden maksu on 275€. Lisäksi harjoitusmaksun yhteydessä peritään hinnaston mukainen Juniorijäsenmaksu.

FUTURE PLAYERS/ TALVIHARJOITTELU KAUDELLA 2023-2024

Ryhmässä harjoittelevat 8-13-vuotiaat juniorit, jotka ovat jo useamman kesän ajan harjoitelleet Masterin junioriryhmissä. Juniorilla tulisi olla kilpailukokemusta tai kiinnostusta kilpailemiseen Suomen Golfliiton Futuretourin Easy- tai Red-sarjoissa. Juniorilla on oma halu harrastaa ja kilpailla golfissa.  Golfharjoittelussa keskitytään erilaisten lyöntitekniikkojen ja lähipelin lisäksi pelillisten taitojen kehittämiseen, sekä tuloksen tekemiseen. Tavoitteena on kehittyä pelaajana omaksi ilokseen, sekä saada golfista mukava harrastus sekä kehittää kilpailussa vaadittavia elementtejä.

Harjoituksien toteuttamisesta vastaa Master Golf Academyn Pro Julia Kettinen ja golfohjaaja Ida Horttanainen, Laura Huomanen sekä Max Eskelinen. Master Golf Academyn Pro Julia Kettinen vastaa ryhmän harjoitussuunnitelmasta sekä on osittain mukana harjoituksissa talvi- ja kesäharjoittelukaudella.

Future /Academy ryhmät edellyttävät ympärivuotista harjoittelua. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan kesäkaudella, ota yhteyttä julia@kettinen.fi

CLUB PLAYERS/ KESÄHARJOITTELU KAUDELLA 2024

Tässä ryhmässä harjoittelevat 13-17 -vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka ovat harjoitelleet golfia säännöllisesti ja kykenevät itsenäisesti suoriutumaan 18 reiän kierroksesta kaverin kanssa. Ryhmän tavoitteena on kasvattaa nuoren itseluottamusta taidon oppimista kohtaan ja pelinautintoa kentällä sekä tukea lasta liikunnallisen elämäntavan ja koulutyön yhdistämisessä.Golfharjoittelussa keskitytään lyönti-, lähipeli- ja puttitekniikan harjoittelun lisäksi pelitaitojen kehittämiseen. Harjoittelun tavoitteena on kehittyä pelaajana omaksi ilokseen, saada golfista mukava elinikäinen harrastus ja nauttia treeneistä kavereiden kanssa. Halutessaan Juniorilla on mahdollisuus kilpailla Master Golfin seurakilpailuissa. Harjoitukset ovat monipuolisia ja rentoja sekä sisältävät myös golfissa tarvittavien perusliikuntataitojen opettelua. Harjoituksien suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaa Master Golfin PGA Pro Stenna Westerlund. Lisäksi Master Golfin Pro Julia Kettinen on mukana peli- ja tehotreenipäivissä. 

Kesäharjoittelukausi sisältää;

* Viikottaiset 75 min Golftreenit (toukokuusta syyskuuhun. Heinäkuussa 2 viikon harjoittelutauko)

* Peli- ja tehotreenipäiviä

* Kauden avajaiset- ja päättäjäiset

* poletteja omatoimiseen harjoitteluun


Tarkka harjoitusaika vahvistuu osallistujamäärän varmistuessa, mutta alustava harjoitusaika on tiistai ilta klo 17-18.15. Kesäloman aikana harjoituksia järjestetään arkena aamuisin/päivällä. Kesäkauden harjoittelukauden maksu on 450€. Lisäksi harjoitusmaksun yhteydessä peritään hinnaston mukainen Juniorijäsenmaksu.

ACADEMY PLAYERS/ TALVIHARJOITTELU KAUDELLA 2023-2024

Tässä ryhmässä harjoittelevat 13-21-vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka kilpailevat tavoitteellisesti Suomen Golfliiton alueellisissa kilpailuissa. Juniorilla on oma näkemys taidoistaan sekä halu kehittyä kilpapelaajaksi. Ryhmän tavoitteena on vahvistaa nuoren intohimoa lajia kohtaan, vahvistaa lajitaitoja ja systemaattista harjoittelua sekä tukea nuoren urheilullisen elämäntavan ja koulutyön yhdistämisessä.

Golfharjoittelussa keskitytään erilaisten lyöntitekniikkojen ja lähipelin lisäksi pelillisten taitojen kehittämiseen sekä tuloksen tekemiseen. Juniorilta edellytetään systemaattista omatoimista harjoittelua ja sitoutumista valmennustoiminnan edellytyksiin (Kausi- ja viikkosuunnitelmat, harjoituspäiväkirja, aktiivinen koulutyöskentely). Tavoitteena on kehittyä taitavaksi pelaajaksi ja pärjätä Suomen Golfliiton Future sekä FJT Challenge kiertueilla. Harjoituksien suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaa Master Golf Academyn PGA Pro Stenna Westerlund.

Future /Academy ryhmät edellyttävät ympärivuotista harjoittelua. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan kesäkaudella, ota yhteyttä julia@kettinen.fi

TOUR PLAYERS

Tässä ryhmässä harjoittelevat 17-21 vuotiaat tyttö- ja poikajuniorit, jotka kilpailevat tavoitteellisesti Suomen Golfliiton Fujitsu Finnish Junior Tour -kiertueella. Juniorilla on oma näkemys taidoistaan sekä vahva visio kehittyä ja harjoitella kilpapelaajana. Ryhmän tavoitteena on vahvistaa nuoren aikuisen motivaatiota, tahtoa ja intohimoa optimaalista harjoittelua sekä menestyksekästä kilpailua kohtaan. Lisäksi tavoitteena on tukea urheilullisen ja terveen elämäntavan ja koulutyön yhdistämisessä.

Golfharjoittelussa keskitytään erilaisten lyöntitekniikkojen ja lähipelin lisäksi pelillisten taitojen kehittämiseen sekä tuloksen tekemiseen. Juniorilta edellytetään systemaattista omatoimista harjoittelua ja sitoutumista valmennustoiminnan edellytyksiin (Kausi- ja viikkosuunnitelmat, harjoituspäiväkirja, aktiivinen koulutyöskentely). Tavoitteena on menestyä Suomen Golfliiton Suomen Golfliiton Finnish Junior Tour -kiertueella.

Valmennusehdot

Valmennuskausi ja Valmennuskaudelle ilmoittautuminen

Valmennuskausi jaetaan kahteen valmennusjaksoon, joka ovat marras-huhtikuu (Talviharjoittelukausi) ja touko-syyskuu(Kesäharjoittelukausi). Tarkat päivämäärät ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen valmennuskauden alkua. Valmennukseen ilmoittaudutaan kirjallisesti täyttämällä ilmoittautumislomake Master Golfin nettisivuilla. Ilmoittautuminen harjoitusryhmään on sitova.

Harjoitusajat ja Harjoituksiin ilmoittautuminen

Käytämme kaikkeen tiedottamiseen Nimenhuutoa. Nimenhuudosta löydät kaikki harjoitukset sekä mahdolliset muutokset. Jokainen valmennusryhmään ilmoittautunut on velvollinen tarkistamaan oman harjoitusaikansa/harjoitustapahtumansa, sekä ilmoittautumaan harjoituksiin viimeistään edellisenä iltana klo 18.00 mennessä. Mikäli harjoituksessa/harjoitustapahtumassa on ilmoittautuneita alle kolme pelaajaa, on seurassa oikeus perua kyseinen harjoitusaika.

Valmennuspaikka

Opetuspaikkana talvikaudella toimii Seasongolf. PRO ja ohjaajat muodostavat yhdessä valmennusryhmät erillisten ilmoittautumisten perustella. Ryhmissä voi tapahtuma muutoksia kauden aikana. Kaikkien valmennusryhmissä olevien tulee olla Master Golfin juniorijäseniä.

Valmennusmaksu ja sen perintä

Koko kauden valmennusmaksu peritään yhdessä tai kahdessa erässä valmennettavan toimeen mukaan. Kauden valmennusmaksu suoritetaan kokonaan huolimatta siitä, montako kertaa valmennettava on osallistunut kauden aikana harjoituksiin. Yli kuukauden kestävä lääkärintodistuksella osoitettu poissaolo otetaan huomioon valmennusmaksuissa. Tällöin sairaudesta on kuitenkin ilmoitettava valmentajalle mahdollisimman aikaisin.

Valmennusmaksun suoritus määräpäivään mennessä on edellytyksenä valmennukseen osallistumiselle. Lopettaminen kesken kauden on mahdollista, mutta tällöin valmennusmaksun maksuvelvollisuus jatkuu sen puolivuotiskauden loppuun, jona lopetusilmoitus annetaan (laskutus kahdessa erässä).

Kesken kauden mukaan liittyvät uudet harrastajat voivat osallistua harjoituksiin kerran ennen sitoutumista, jos valmentaja pystyy tarjoamaan heille paikkaa käynnissä olevista harjoitusryhmistä. Kauden aikana järjestetään seuran sisäisiä avoimia harjoitustapahtumia, joihin voi tulla kokeilemaan lajia.

Valmennusmaksuun sisältyvät

Valmennusmaksu kattaa valmennusaikojen paikka- ja hallivuokran, valmennuksen tarvikekulut (pallot, apuvälineet ja oheistarvikkeet). Valmennusmaksu ei kata kesäkauden pelimaksuja eikä harjoitusleirejä.

Poissaolot ja Terveys

Jokainen valmennettava on velvollinen kertomaan omasta terveydentilastaan valmentajalle ennen harjoitusten alkamista, jotta se voidaan ottaa harjoituksissa huomioon. Yhtämittainen, yli 4 viikkoa kestänyt poissaolo huomioidaan laskutuksessa lääkärintodistusta vastaan.

Seura ei ole velvollinen korvaamaan väliin jääneitä harjoituksia. Kuitenkin jos pelaaja ilmoittaa poissaolostaan valmentajalle viimeistään vuorokautta ennen poissaoloaan voi valmentaja kutsua pelaajan ”korvaavalle” vapaalle paikalle mikäli ryhmässä on tilaa. Ensisijaisesti korvaava harjoitus pyritään järjestämään toisessa samantasoisessa ryhmässä, joka sovitaan etukäteen valmentajan kanssa. Korvaamatta jääneitä valmennustunteja ei hyvitetä rahallisesti.

Vastuu ja vakuutus

Seura ei vastaa valmennuksessa sattuneista tapaturmista eikä ole vakuuttanut valmennettavia tapaturmien varalta. Jokainen valmennettava huolehtii itse omasta vakuutuksestaan.

Valokuvaus

Mikäli valmennettava ei halua, että hänen valokuviaan saa käyttää Master Golfin nettisivuilla tai Master Golfin julkaisuissaan tulee hänen ilmoittaa asiasta Junioritoimikuntaan kirjallisesti.

Sisar-/ Perhealennus

Sisar- ja perhealennus on 10%, jos samasta perheestä on valmennuksessa mukana useampi lapsi. Alennus on halvemman pelaajan harjoitusmaksusta.

Ohjaajat

Stenna Westerlund

Minulla on takana yli 20 vuoden kokemus golfista ja omaan maajoukkue- ja ammattilaispelaajataustan. Olen toiminut Master Golfissa golfvalmentajana vuodesta 2010. Pidän kovasti työstäni ja suhtaudun siihen suurella sydämellä sekä ammattitaidolla. Olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja opetukseeni on helppo tulla.
Minulla on vahva halu auttaa kaiken tasoisia pelaajia kehittymään ja pääsemään omiin tavoitteisiin. Haluan tarjota onnistumisen kokemuksia ja uuden oppimisen tunteita.
Tervetuloa tunnille! Betjäning även på svenska!

Stenna Westerlund

Puh. 040 552 0209
stenna@stennawesterlund.fi
Master Golf Academy Pro

Julia Kettinen

Hei! Olen Julia, monivuotinen Master Golf Academyn Golf Pro. Golfopetusten ohella toimin Itä-Suomen Yliopistossa liikunta- ja urheilulääketieteen väitöskirjatutkijana, yliopisto-opettajana sekä teen tutkimustyötä golfin terveysvaikutusten parissa.
Tavoitteenani on herätellä ihmisiä pohtimaan, miten golfin pelaamisella ja pitkäjänteisellä harjoittelulla voi vaikuttaa lyöntitekniikan lisäksi myös omaan terveyteen. Golfista ja pelaamisesta, kuten elämästäkin, nauttii parhaiten, kun muistaa huolehtia itsestään ja panostaa kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiin. Haluan aidosti auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, jotta onnistut ja voit hyvin niin golfkentällä, kuin sen ulkopuolellakin.
Tervetuloa onnistumaan ja innostumaan!

Julia Kettinen
+358 500 411601/ +41 778 135144
julia@kettinen.fi
Master Golf Academy Pro

Ida Horttanainen

Olen ohjannut muutaman vuoden Masterin junnutreenejä. Junnutreenien pariin ajauduin opiskeluiden ja oman kilpataustani takia. Golfia olen harrastanut vuodesta 2006 ja kilpaillut sen parissa lähes puolet tuosta ajasta. Valmistun pian luokanopettajaksi ja omien opintojeni ohessa olen suorittanut golfin seuraohjaajatoiminnan peruskurssia. Pidän lasten kanssa työskentelystä ja Masterissa minuun voikin törmätä junnutreenien parissa.

Ida Horttanainen
Vastuuohjaaja

Laura Huomanen

Hei! Olen Laura ja toimin Masterissa junioreiden golfohjaajana jo seitsemättä kautta. Olen harrastanut golfia sekä toiminut sen parissa pienestä pitäen, joten on ihanaa päästä ohjaamaan lapsia ja nuoria heidän omalla golftaipaleellaan. Treeneissä haluan ylläpitää positiivistä ja kannustavaa ilmapiiriä kaikille. Tsemppiä kesän golfailuihin! 

Laura Huomanen
Vastuuohjaaja