Master Golf

You are Master. Feel it. Share it.

Tervetuloa Master Golfiin, golfkenttien piilotettuun helmeen, joka sijaitsee historiallisen Bodomin Kartanon mailla, luonnonkauniin Bodominjärven rannalla. Yli 35 vuoden ajan olemme ylpeästi vaalineet golfin perinteitä, tarjoten ainutlaatuisia elämyksiä kahdella huippuluokan kentällämme, Masterilla ja Forestilla. Masterissa golf on enemmän kuin peli; se on yhteisö, jossa jokainen lyönti ja kierros kertoo omaa tarinaansa. Meidän tehtävämme on tarjota inspiroiva, yhteisöllinen ja tasavertainen ympäristö, jossa golfin ilo siirtyy sukupolvelta toiselle. Masterissa viihdytään vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen – tullessasi osaksi Master Golfin yhteisöä, olet aina osa meitä.

Masterin vahva perinne näkyy tänä päivänä ajankohtaisuutena, ennakkoluulottomuutena ja aitoutena: Tarjoamme sinulle rennon pelielämyksen ja ystävällisen, arvostavan palvelun. Henkilökuntamme pitää kunnia-asianaan pelaajien viihtymistä ja sujuvan pelikokemuksen luomista. Tinkimättömyys niin palveluiden laadussa kuin kenttien kunnossa on meille ensiarvoisen tärkeää. Master-elämys syntyy huippuunsa hiotuista yksityiskohdista ja lämminhenkisestä yhteisöstä, jossa on tilaa erilaisille persoonallisuuksille.

Lifetime Master – golfin iloa sukupolvelta toiselle

Master Golf on yhteisöllinen kohtaamispaikka, jossa jokainen viheriö ja väylä kätkee sisäänsä tarinoita. Meidän tehtävämme on ylläpitää ja kehittää golfkulttuuria tarjoamalla inspiroiva, kaikille avoin, iätön ja tasavertainen ympäristö, jossa jokainen voi löytää ja jakaa golfin ilon. Master yhdistää sukupolvia luoden muistoja, jotka rakentavat kestäviä, yhteisöllisiä siteitä.

Masterista löydät golfin ilon aidoimmillaan. Klubin ainutlaatuinen tunnelma syntyy osakkaiden, jäsenien ja vieraidemme viihtymisestä, sekä mutkattomasta ja samalla perinteitä arvostavasta ilmapiiristä, joka toivottaa jokaisen tervetulleeksi viettämään omaa laatuaikaa lajin parissa.

Kotoinen tunnelma upeissa puitteissa

Bodomin kartano toimii Masterin klubirakennuksena, jonka laadukkaat ravintolapalvelut ja leppoisa tunnelma kruunaavat golfkierroksen. Vuonna 1797 valmistunut kartano on nähnyt monia värikkäitä vaiheita ja omistajia. Menneen maailman salaisuudet voi tänä päivänäkin aistia avarissa saleissa ja vanhalla kiviterassilla, josta avautuu huikea maisema luonnonkauniille Bodominjärvelle.

Kun saavut tänne kaupungin vilinästä, vain noin 30 minuutin ajomatkan jälkeen Helsingin keskustasta, Bodomin kartanon rauha ja Masterin maisemien kauneus yllättää täydellisesti. Täällä voit katkaista kiireen, virkistyä ja tehdä irtioton arjesta – muutamassa tunnissa. Tulitpa pelaamaan tai vain nauttimaan lounasta ja vaihtamaan kuulumisia, Master saa mielesi piristymään.

Monta vuosikymmentä Masterin henkeä

Yli 35-vuotisen historiansa aikana Master on aina pyrkinyt viemään rohkeasti suomalaista golfia eteenpäin ja tarjoamaan uusia näkökulmia pelaamiseen.

Avauslyönti lyötiin Kosti Kurosen suunnittelemalla Master-kentällä vappuna 1987, jonka jälkeen Masterissa on juhlittu albatrosseja, birdieita, holareita – ja tuskailtu duffeja, slaisseja ja soketteja – yhä kasvavan jäsenistön voimin. Masterilaisia on jo yli 1700 ja jäsenistön asiaa edistävät kuusi aktiivista toimikuntaa.

Masterin historiassa on useita kohokohtia, kuten Challenge Tour -kisat vuosina 1998-2000 ja useat Suomen mestaruuskisat.