Opetus

Opetusasioissa Sinua palvelevat Master Golf Academyn valmentajat Julia Kettinen, Pasi Purhonen ja Stenna Westerlund

Masterissa opettavat

Julia Kettinen

Olen Julia Kettinen, 29-vuotias kansainvälisesti menestynyt golfin terveysvaikutusten erityisasiantuntija ja tutkija. Tutkin erityisesti golfin fysiologisia terveysvaikutuksia sydän-ja verisuonitautien sekä aivoterveyden näkökulmista. Koulutukseltani olen Terveystieteiden tohtori liikunta- ja urheilulääketieteen oppiaineesta ja golfin ammattivalmentaja sekä Master Golf Academyn monivuotinen Pro. Lisäksi toimin Itä-Suomen Yliopistossa Biolääketieteen yksikössä liikunta- ja urheilulääketieteen oppiaineessa osa-aikaisena yliopisto-opettajana. Asun Sveitsin Zürichissä, mutta käyn säännöllisesti Suomessa opettamassa ja teen erityisesti golfareille soveltuvia luentoja/webinaareja sekä verkkovalmennuksia liikuntaan ja ravitsemukseen liittyen. Lue lisää www.juliakettinen.fi
Tervetuloa onnistumaan ja innostumaan!

Puh. +358 500 411 601
julia@kettinen.fi

Pasi Purhonen

Kilpailuvuoteni eri toureilla ja työni maajoukkueiden valmentajana on tuonut näkemystä ja kokemusta siitä, kuinka yksinkertaisista asioista on pohjimmiltaan kyse ja kuinka niitä tulee harjoitella, jotta taidot kehittyvät. Työni maajoukkuevalmentajana on myös opettanut minua kuuntelemaan ja kommunikoimaan erilaisten ihmisen kanssa. Taito poimia olennaiset asiat ja hahmottaa kokonaisuus on ollut keskeistä työssäni valmentajana.
Kommunikointi on tärkein työkaluni ja siitä onkin näin muodostunut vahvuuteni vuosien työssä ihmisten kanssa. Uskon meidän olevan yhdessä enemmän, kuin kumpikin yksinämme.
Odotan innolla tapaamistamme!

Puh. 0400 736 748
pasi.purhonen@me.com

Stenna Westerlund

Minulla on takana yli 20 vuoden kokemus golfista ja omaan maajoukkue- ja ammattilaispelaajataustan. Olen toiminut Master Golfissa golfvalmentajana vuodesta 2010. Pidän kovasti työstäni ja suhtaudun siihen suurella sydämellä sekä ammattitaidolla. Olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja opetukseeni on helppo tulla.
Minulla on vahva halu auttaa kaiken tasoisia pelaajia kehittymään ja pääsemään omiin tavoitteisiin. Haluan tarjota onnistumisen kokemuksia ja uuden oppimisen tunteita.
Tervetuloa tunnille! Betjäning även på svenska!

Puh. 040 552 0209
stenna@stennawesterlund.fi

Tutustu juniori-
toimintaan

Opetustilat

Master Golf Academyn opetustilat vastaavat kansainvälistä tasoa ja ovat Masterin hengen mukaisia. Pyrimme palveluissamme tarjoamaan kaikille ensiluokkaisen opetuskokemuksen ja tilat ovat osaltaan mahdollistamassa mukavan opetuskokemuksen. Turvallisuussyistä studion edessä ja vieressä olevat lyöntimatot ovat tarkoitettu ensisijaisesti opetuskäyttöön.

Molemmissa studioissa on käytössä Trackman-lyöntitutka sekä Pasin puolella korkeanopeuskamerat ja paineen siirtoa mittaavaa Swingcatalyst -laitteisto, jonka avulla voidaan havainnollistaa, miten liike tapahtuu jalkojen päällä lyönnin aikana. Tämä kokonaisuus on ainutlaatuinen yhdistelmä koko Suomessa.

Käytössämme on:

  • Suomen monipuolisimmat harjoitusalueet
  • Ruohorange, Pitch & Putt -kenttä, harjoitusväylät, puttigreeni, lähipelialue
  • Upea opetusstudio, josta lyöminen tapahtuu sisätiloista ulos
  • Nykyaikainen opetuskalusto; Trackman, Swingcatalyst, korkeanopeuskamerat