Kenttien tiedot

Masterissa on kaksi täysimittaista 18-reiän kenttää: Forest ja Master sekä monipuoliset harjoitusalueet.

Master ja Forest sekä harjoitusalueet

Forest-kenttä kulkee kumpuilevassa metsämaisemassa. Kentän ilmettä raikastavat ja haastavuutta lisäävät useat vesiesteet. Kenttä ei ole erityisen pitkä, mutta vaatii tarkkuutta erityisesti avauslyönteihin. Kenttä tarjoaa pelaajalle hyvin erilaisia väyliä, joten koko mailavalikoima tulee varmasti käyttöön.

Master Golfin kentistä vanhempi, Master, sijaitsee miellyttävässä metsä- ja puistomaisemassa. Kentän kumpuileva layout on hyvin selkeä, mikä mahdollistaa täydellisen nautinnon jo ensimmäisellä pelikerralla. Etuyhdeksiköllä liikutaan pääasiassa puisto- ja järvimaisemien keskellä, Bodominjärven rantamaisemissa.

Takayhdeksikkö on selvästi avoimempi ja pidempi tarjoten pitkälyöntisille mahdollisuuksia tykittää avauslyönneissä. Viheriöt ovat usein nostettuja vaatien tarkkuutta lähestymisiin. Hyvin hoidettu kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille. Kentällä on pelattu Challenge Tourin osakilpailu Finnish Masters vuosina 1998-2000 sekä lukuisia SM-tason kilpailuja.

Molemmilla kentillä on arvokas vanha puusto. Alueella on runsas linnusto sekä paljon eläimiä – peuroja ja kettuja. Kentät rajoittuvat luonnonsuojelualueisiin, joten kunnioitathan luontoa pelatessasi Master Golfissa.

Masterin monipuoliset harjoitusalueet ovat maamme parhaimpia. Vuonna 2020 avattiin lähipelialueelle uusi harjoitusviheriö ja neljä bunkkeria. Harjoitusalueella on myös kaksi erilaista puttiviheriötä, joista toinen avataan kauden 2023 heinäkuussa. Sen lisäksi alueella on muutama kohdeviheriö chippi- ja bunkkeriharjoittelua varten. Lähipelialueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee Master-kentän taukokioski, josta voi käydä ostamassa välipalaa harjoittelun lomassa.

Pitch & Putt -kenttä. Rangen takana on neljän väylän pitch & putt -kenttä. Väylien pituudet vaihtelevat 57-90 metrin välillä. Masterilaiset saavat käyttää kenttää maksutta.

Rangella on 21 mattolyöntipaikkaa sekä ruohorange.

Nykyaikainen opetuskatos tarjoaa hyvät puitteet pro-opetukseen.

Sivut – 5.12.2022

Forest

Sivut – 5.12.2022

Master

Sivut – 5.12.2022

Harjoitusalueet