Yritystapahtumat

Sinä ja vieraasi olette lämpimästi tervetulleita Masteriin viettämään ikimuistettavaa ja tapahtumarikasta golfpäivää. Autamme sinua vahvistamaan yrityskuvaasi, henkilöstösi yhteenkuuluvuuden tunnetta ja yrityksesi asiakassuhteita.

Golftapahtumat yrityksille

Sinä ja vieraasi olette lämpimästi tervetulleita Masteriin viettämään ikimuistettavaa ja tapahtumarikasta golfpäivää Bodominjärven rannalle Espooseen. Autamme sinua vahvistamaan yrityskuvaasi, henkilöstösi yhteenkuuluvuuden tunnetta ja yrityksesi asiakassuhteita.

Olemme jo vuosikymmenien ajan järjestäneet yritystapahtumia, joiden välitön tunnelma, tyylikkyys ja rentous on saanut paljon kiitosta. Luomme yrityksellesi persoonallisen kokonaisuuden toiveittesi mukaisesti ja hoidamme tilaisuuden alusta loppuun sujuvasti ja ammattitaidolla.

Vastuullisuus on tärkeässä roolissa Masterin toiminnan kaikilla osa-alueilla. Kestävä kehitys -ajattelu tähtää vastuullisuuteen niin ympäristön ja rakennusten, kenttien, henkilöstön kuin myös talouden näkökulmasta. Master Golf on mm. GEO-sertifioitu golfkenttä, joka huomioi toiminnassaan ympäristövaikutukset. Tutustu Masterin vastuullisuuteen tästä.

Räätälöity ja yrityksesi näköinen golftapahtuma

Onnistunut yritystapahtuma sopii yrityskuvaasi, tukee yrityksesi viestiä ja yrityskulttuuria. Masterilla on pitkä kokemus pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen yritysten palvelemisesta, joten voit jättää huoletta vastuun tapahtumasta meille. Tavoitteenamme on aina ylittää odotukset, tarjota ilahduttavia yllätyksiä ja tunnelma, jota ei voi kopioida.

Jouhevasti etenevän golfkierroksen lisäksi pakettiin voi kuulua monenlaista oheisohjelmaa aina alkuverryttelystä opastettuun lyöntiharjoitteluun ennen varsinaista kierrosta.

Hyvä ruoka ja juoma kuuluvat oleellisena osana yhdessäoloon. Herkuttele Bodomin kartanon ravintolassa, jossa tarjoillaan laadukkaista raaka-aineista valmistettuja makuelämyksiä tai nauti kierroksella herkullinen hodari taukokioskilla.

Käytettävissäsi on myös idyllinen tallirakennus, jossa voit järjestää asiakkaillesi yrityksesi esittelyn, tapahtuman vastaanoton ja ruokailut isossa ja tunnelmallisessa tilassa.

Pelaajamäärästä riippuen lähdöt toteutetaan peräkkäislähtöinä, kahden teen lähtöinä tai yhteislähtönä. Vielä golfia pelaamattomat pääsevät tutustumaan lajin saloihin alkeiskurssilla yhdellä Suomen parhaista harjoittelualueista.

Yritystapahtuman sisältö

Golftapahtuman sisältö on täysin yrityksenne muokattavissa. Tässä esimerkkejä, mitä avaimet käteen toteutettu golfpäivä voi sisältää:

  • Yhteislähtö
  • Tulospalvelu
  • Lähimmäksi lippua ja pisin drive -kilpailut
  • Give away -paketti jokaiselle pelaajalle
  • Runsas aamiainen
  • Eväät kierrokselle
  • Sauna ja pyyhkeet käytettävissä kierroksen jälkeen
  • Herkullinen lounas pelin jälkeen
  • 10 hengen alkeiskurssi rangella ja Pitch & putt -kentällä (3 h)

Esimerkki golfpäivän kulusta

7.30 Ilmoittautuminen Kartanolla tai Tallilla alkaa, vieraat vastaanottaa Master Golfin kisaemäntä. Sen jälkeen nautitaan runsas aamiainen

7.30 Lämmittely rangella sekä mahdollisuus pron opetukseen

8.40 Tapahtuman isäntä ja Master Golfin toimitusjohtaja pitävät kilpailuinfon kartanolla tai tallilla, minkä jälkeen siirtyminen tiiauspaikoille

9.00 Yhteislähtö. Kentän taukokioskilla on tarjolla virvokkeita, hedelmiä sekä suolaista syötävää

13.30 Sauna

15.00 Buffetruokailu, jonka yhteydessä palkintojenjako

16.30 Tilaisuus päättyy

Yritystapahtumien hinnat

Tarjoamme erilaisia paketteja, jotka mahdollistavat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden valinnan. Olipa kyseessä sitten pienempi porukka tai suurempi yritystapahtuma, meillä on tarjota sinulle juuri oikean kokoinen ratkaisu.

Yritystapahtumien alkaen-hinnat (alv. 0):

Peräkkäislähdöt alkaen 75 €/hlö

Puolen kentän yhteislähtö (max. 48 hlö) alkaen 4 000 €

Koko kentän yhteislähtö (max. 88 hlö) alkaen 6 000 €

Kutsu siis yhteistyökumppanisi, asiakkaasi tai tiimisi nauttimaan ikimuistoisesta päivästä Master Golfin ainutlaatuisessa miljöössä. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tapahtuma, joka ylittää kaikki odotukset!