Tyky- tai tyhypäivä

Haluatko järjestää unohtumattoman tyky- tai tyhy-päivän tiimillesi, joka erottuu edukseen ja tarjoaa henkilöstöllesi ainutlaatuisen kokemuksen? Master Golf kutsuu sinut ja tiimisi viettämään aktiivista golfpäivää kauniin Bodominjärven rannalle Espooseen.

Uudenlainen tyky-päivä Master Golfissa

Haluatko järjestää unohtumattoman tyky- tai tyhy-päivän tiimillesi, joka erottuu edukseen ja tarjoaa henkilöstöllesi ainutlaatuisen kokemuksen? Master Golf kutsuu sinut ja tiimisi viettämään aktiivista golfpäivää kauniin Bodominjärven rannalle Espooseen.

Master Golfin upea miljöö tarjoaa loistavat puitteet tiimihengen vahvistamiseen. Tiimin jäsenillä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta golfista vaan tarjoamme kaikille mahdollisuuden tutustua golfiin ammattitaitoisen pron johdolla. Jo golfia pelanneet voivat puolestaan lähteä nauttimaan Masterin huippukentistä.

Meillä on pitkä historia niin yritystapahtumien kuin virkistyspäivien järjestämisestä, ja tämän ansiosta voimme taata, että päivästä tulee mieleenpainuva ja ennen kaikkea yhteisöllinen.

Mitä Master Golf tarjoaa yrityksesi virkistyspäivään?

Räätälöity golfpäivä: Olipa kyseessä pieni tai suurempi tiimi, suunnittelemme päivän toiveidenne mukaan.

Golf tutuksi kaikille: Ei haittaa vaikka tiiminne ei ole aiemmin pelannut golfia. Me järjestämme toiveidenne mukaan räätälöidyn alkeiskurssin, jonka avulla pääsette pron opastuksella tutustumaan golfin perusteisiin. Tämä on erinomainen tapa kokeilla jotain uutta, joka yhdistää tiimiä yhteisen tekemisen ja kokemuksen kautta. Master Golfin harjoitusalue on yksi Suomen parhaista, joten pääsette tutustumaan golfin saloihin upeassa ympäristössä.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys: Masterin golfkentät ovat GEO-sertifioitu, mikä takaa, että tapahtumanne on ympäristöystävällinen. Vastuullisuus on myös huomioitu kaikkien toimontojen osa-alueilla.

Herkullinen ruoka ja juoma: Bodomin Kartanon ravintolan laadukkaista raaka-aineista valmistetut ruoat tarjoavat energiaa ja makuelämyksiä tiimipäivään. Ruoka ja juoma ovat olennainen osa yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia, ja takaamme, että meillä ne ovat huippuluokkaa.

Monipuoliset tilat: Mikäli kyseessä on suurempi tiimi, voitte hyödyntää idyllistä tallirakennusta, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi tiimipalaveriin tai ruokailuun.

Joustavat pelimahdollisuudet: Järjestämme golfkierrokset ja opetuksen tarpeidenne mukaisesti.

Virkistyspäivän hinnat

Tarjoamme erilaisia paketteja, jotka mahdollistavat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden valinnan. Olipa kyseessä sitten pienempi porukka tai suurempi tiimi, meillä on tarjota sinulle juuri oikean kokoinen ratkaisu.

Tapahtumien alkaen-hinnat (alv. 0):

Peräkkäislähdöt alkaen 75 €/hlö

Puolen kentän yhteislähtö (max. 48 hlö) alkaen 4 000 €

Koko kentän yhteislähtö (max. 88 hlö) alkaen 6 000 €

Master Golfissa työkykypäivä / työhyvinvointipäivä ei ole vain mahdollisuus irrottautua arjesta, vaan se on tilaisuus vahvistaa tiimihenkeä, kokeilla uusia asioita yhdessä ja edistää hyvinvointia inspiroivassa ympäristössä. Ota yhteyttä ja aloita matka kohti ikimuistoista virkistyspäivää Master Golfin kauniissa miljöössä!