Toimintasuunnitelma 2024

Jäsenet

Senioritoimikunnan puheenjohtaja Johan Bergström
  • Johan Bergström, pj, johan.bergstrom@elisanet.fi
  • Matti Löppönen, Olli-Pekka Poutanen, Piiu Pukkila ja Lasse Wikström

Master Golf Club ry:n Senioritoimikunnan koordinoima toiminta on tarkoitettu kaikille senioreille eli k.o. vuonna 50 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille seuran jäsenille. Toiminnan painopisteenä ovat työelämän ulkopuolella olevat jäsenet ja ei-edustuspelaajat. Edustuspelaajien kilpailutoimintaa ja valmennusta koordinoi yhdistyksen kapteeni.

Toiminta

Senioreiden kilpailutoiminnassa jatkuvat kuukausikilpailut toukokuusta syyskuuhun. Sarjoina tasoituksellinen lyöntipeli ja korkeamman tasoituksen omaaville tasoituksellinen pistebogey.  Kauden alussa järjestämme avauskilpailun ja koko kauden kestävät tasoitukselliset reikäpeli- ja parireikäpelisarjat.

Jatkamme lähipeli- ja lyöntiharjoituksia mahdollisimman monelle seniorillemme sekä harjoittelua tukevia lähipelitestejä, kannustaen osallistumaan seuramme kilpailuihin ja tapahtumiin.
Loppukaudesta pelaamme tasoituksellisen Best Ball parikilpailun, johon seuran jäsen voi kutsua parikseen muun golfseuran seniorijäsenen.

Osallistumme Uudenmaan Alueen Senioreiden reikäpelisarjaan.

Senioreiden neliotteluissa olemme kaikissa järjestäjävuorossa. Heinäkuussa Master-HGK-KyG-KGC, elokuussa Master-KyG-NG- EGS ja syyskuussa Master-PGC-StLG-Kurk. Pelipäivät ovat torstaisin Master-kentällä.

Kesäkuussa meillä on uusi ystävyysottelu Nordcenterissä ja elokuussa pelaamme vuoden tauon jälkeen Ryder cupia, Kytäjällä.

Seuraotteluiden ja UAS-reikäpelisarjan edustajien valinnasta päättää senioritoimikunta. Kaikkiin muihin kilpailuihimme ja tapahtumiimme ilmoitukset tehdään NexGolfin kautta.

Tiedotus

Pääasiallisena tiedotuskanavana toimivat seuran kotisivut, seuran sähköpostina jaettavat uutiskirjeet sekä kolme kertaa kaudessa senioriuutiskirjeet. Jatkamme tiedottamista myös Facebookin Master Golf Club Seniorit -ryhmässä.