Toimintasuunnitelma 2023

Jäsenet

Senioritoimikunnan puheenjohtaja Johan Bergström
  • Johan Bergström, pj, johan.bergstrom@elisanet.fi
  • Matti Löppönen, Olli-Pekka Poutanen, Piiu Pukkila ja Lasse Wikström

Master Golf Club ry:n Senioritoimikunnan koordinoima toiminta on tarkoitettu kaikille senioreillemme, eli kuluvana vuonna 50 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille seuran jäsenille. Tavoitteenamme on saada useampi seniori mukaan aktiiviseen toimintaamme ja tuntemaan Masterin omaksi seuraksi.

Kilpailut

Kauden alussa pidetään avauskilpailu. Seniorimme kilpailutoiminnassa jatkuvat kuukausikilpailut, toukokuusta syyskuuhun. Sarjoina tasoituksellinen lyöntipeli alemman tasoituksen omaaville ja pistebogey korkeamman tasoituksen omaaville. 

Järjestämme tasoituksellisen reikäpeli- ja parireikäpelisarjan, seuran järjestämien reikäpelien lisäksi. 

Uusi tapahtuma on syyskuussa järjestettävä seniori-scramble. Seuran jäsen voi kutsua parikseen muun golfseuran jäsenen.

Osallistumme Uudenmaan Alueen Senioreiden reikäpelisarjaan. Kriteerit täyttäviä pelaajia kannustetaan osallistumaan myös kansallisten kiertueiden kilpailuihin.

Osallistumme Senioreiden kiertäviin seuraotteluihin edellisen vuoden tapaan. KGC – Master – HGK – KyG, EGS – Master – KyG – NG ja KuG – Master – PGC – StLG. Senioritoimikunta pyrkii osallistujavalinnoissa siihen, että mahdollisimman moni seniori pääsisi mukaan edustamaan Masteria. Kaikki kolme ottelua pelataan 2023 muualla. Osallistumismaksu on 10 euroa.

Harjoittelu

Tavoittaaksemme uusia senioreja järjestämme pro-opastuksella alkukaudesta neljä 90 minuutin lähipelituntia (chip-put-sand). Vain naisille, vain miehille ja kaksi miksattua 90 minuutin tuntia. Kurssit on tarkoitettu ”ei edustuspelaajille” ja niin, että mahdollisimman moni saa osallistua. 90 minuutin opetus maksaa vain 10 euroa. Ilmoittautuminen NexGolfin kautta. Lisäksi saa tutustua kanssajäseniin ja ehkä Suomen parhaimpaan lähipelialueeseen, joka omatoimisena on jäsenille aina ilmainen.

Tiedotus

Senioritoiminnasta on tiedote jokaisessa seuran uutiskirjeessä, joka jaetaan s-postina kuukausittain.
Kolmasti vuodessa jaetaan vain Senioritoiminnan infoa ja tarvittaessa informoidaan Ajankohtaista-sivun Uutisia-osiossa. Tiedotamme myös Facebookin kautta. Kaikki seuran seniorit ja toimihenkilöt ovat tervetulleita ryhmään.  

Muuta

Kilpahenkisille senioreille keskiviikon viikkokilpailut mahdollistavat kilpailemisen sekä tasoituksella että ilman tasoitusta. Pelattavan tiin saa valita hcp-sarjassa.  

Elokuun alussa mestaruusviikonlopun aikana Master ry järjestää myös seniorien lyöntipelimestaruudet useammassa naisten ja miesten sarjassa.