Harjoitusalueet

Harjoitusalueet

Masterin monipuoliset harjoitusalueet ovat maamme parhaimpia. Vuonna 2020 avattiin lähipelialueelle uusi harjoitusviheriö ja neljä bunkkeria. Harjoitusalueella on myös kaksi erilaista puttiviheriötä, joista toinen avataan kauden 2023 heinäkuussa. Sen lisäksi alueella on muutama kohdeviheriö chippi- ja bunkkeriharjoittelua varten. Lähipelialueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee Master-kentän taukokioski, josta voi käydä ostamassa välipalaa harjoittelun lomassa.

Pitch & Putt -kenttä. Rangen takana on neljän väylän pitch & putt -kenttä. Väylien pituudet vaihtelevat 57-90 metrin välillä. Masterilaiset saavat käyttää kenttää maksutta.

Master Golfin jäsenille harjoitusalueen käyttö ja Pitch & Putt -kentän kiertäminen sisältyy jäsenmaksuun. Vieraspelaajien tulee maksaa alueelle päivämaksu joko caddiemasterin toimistossa tai MobilePaylla.

Rangella on 21 mattolyöntipaikkaa sekä ruohorange. Rangepalloja saa poleteilla, rangenapilla sekä luottokortilla. Jäsenille on edullisempaa ostaa caddiemasterilta ladattava rangenappi tai poletteja.

Nykyaikainen opetuskatos tarjoaa hyvät puitteet pro-opetukseen.

Harjoitusalue