Master

Master

Master Golfin kentistä vanhempi, Master, sijaitsee miellyttävässä metsä- ja puistomaisemassa. Kentän on suunnitellut Kosti Kuronen ja se on avattu vuonna 1987. Kentän par-luku on 73. Kentän kumpuileva layout on hyvin selkeä, mikä mahdollistaa täydellisen nautinnon jo ensimmäisellä pelikerralla. Etuyhdeksiköllä liikutaan pääasiassa puisto- ja järvimaisemien keskellä. Ensimmäisillä väylillä kuljetaan Bodominjärven rantamaisemissa.

Takayhdeksikkö on selvästi avoimempi ja pidempi tarjoten pitkälyöntisille mahdollisuuksia tykittää avauslyönneissä. Viheriöt ovat usein nostettuja vaatien tarkkuutta lähestymisiin, joten greeneihin on hyvä osua. Alueella vallitseva tuuli tuo oman lisämausteensa lähestymisiin.

Hyvin hoidettu kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille. Master-kenttä on toiminut useiden arvokilpailujen näyttämönä: Challenge Tourin Finnish Masters (1998-2000) sekä lukuisat SM-kilpailut. Viimeisimmät arvokilpailut ovat vuoden 2021 Miesten ja naisten SM-kilpailut sekä vuonna 2022 pelatut Seniorinaisten SM-kilpailut.