Osakasvaihto 2024

Master Golf on mukana Golf Talman, Pickala Golfin ja St. Laurence Golfin välisessä yhteistyössä, jossa osakkaat saavat vierailla veloituksetta toistensa kentillä kaksi kertaa kauden 2024 aikana.

Master, Pickala, St. Laurence ja Golf Talma haluavat yhteistyöllään kiittää uskollisia, sitoutuneita osakkaitaan ja tuoda osakkeen omistamiselle merkittävää lisäarvoa.

Mukana yhteistyössä olevien edellä mainittujen golfkeskusten osakkeenomistajat saavat pelata kussakin kumppanigolfkeskuksessa kaksi kierrosta ilman eri maksua aikavälillä 15.5.-30.9.2024. Ajanvaraukset tehdään kunkin kentän normaalin vierasajanvaraussäännön mukaisesti. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä osakasvaihtoa hyödyntäessään.
 
Käyttäessään osakasvaihtoa, voi osakas tuoda mukanaan samaan lähtöryhmään myös enintään kolme vierasta, jotka saavat saman alennuksen, joka annetaan ko. kentällä osakkaan vieraille. Vaihtoa ei voi käyttää maksuna kilpailuissa, tapahtumissa tai ryhmille tehdyissä ennakkovarauksissa. 9 reiän kierros katsotaan yhdeksi käyttökerraksi.

Etu koskee siis OSAKKAITA, jotka omistavat osakkeesta vähintään 50 %. Vaikka omistaa useamman osakkeen, voi osakas tai (yksi) yrityksen nimeämä henkilö käydä kiertämässä kunkin kentän vain kahdesti kauden aikana. Jos omistaja on yritys, tulee yrityksen nimetä yksi henkilö, joka on oikeutettu etuun tänä vuonna. Ilmoita tämä tieto klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Jos osakas omistaa osakkeen useammalla yhteistyökentällä, voi edun tällöin käyttää kunkin kentän osalta. Jos osake on yksityishenkilön nimellä, voi etua käyttää vain kyseinen henkilö eikä sitä tarvitse erikseen ilmoittaa. Osakasetu ei ole käytettävissä omalla kentällä. Osakasetua ei voi käyttää kilpailuissa eikä tapahtumissa.

Tänä vuonna osakasvaihtoetu näkyy puhelimesi NexGolf-sovelluksessa kohdassa Etukortit. Sovellus tulee esittää pelattavan kentän caddiemasterille, joka kuittaa edun käytetyksi.