MASTER GOLF ACADEMYN KESÄHARJOITTELUKAUSI ON STARTANNUT

Yksityisopetukset, kurssit, klinikat ja teemapäivät ovat startanneet toukokuun alussa.  Olemme uudistaneet kesäkauden opetustarjontaa toiveiden mukaisesti. Kauden aikana tarjoamme teille monipuolisen kattauksen viikoittaisia ryhmätreenejä sekä teemakursseja yksityisopetuksen lisäksi. Lisätiedot ja ilmoittautumiset opetuksista löydät ajanvarausjärjestelmästä www.varaaheti.fi/mastergolfacademy. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, myös sitä kautta voi ilmoittautua mukaan ja esittää lisäkysymyksiä.

YKSITYISOPETUS

Yksityisopetuksessa keskitytään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Opetuksessa voidaan keskittyä esimerkiksi tekniikkamuutoksiin tai pelillisten elementtien kehittämiseen, harjoitella svingiä tai lähipeliä. Lisäksi yksityisopetuksessa voidaan harjoitella pelaamisen alkeita ja suorittaa Green Card. Yksityisopetukseen voi osallistua samalla hinnalla kaksi henkilöä.

* Stennan yksityisopetus 50 min

* Julian yksityisopetus 50 min tai 90 min

* Pasin yksityisopetus 50min (varattavissa puhelimitse tai sähköpostitse)

VIIKKOTREENIT

Viikkotreeneissä ja golfklinikoilla harjoitellaan golfin eri osa-alueita monipuolisilla ja kehittävillä tekniikkaharjoituksilla ryhmässä. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Huomioithan, että voit ilmoittautua mukaan yhdelle tai useammalle kerralle.

KURSSIT

Treenipäivissä ja kertauskursseissa käydään monipuolisesti läpi golfin eri osa-alueita teemojen mukaisesti. Kaiken tasoiset ja -ikäiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

PASI PURHOSEN KEVÄTTERVEHDYS
Moikka Masterin pelurit!
Kesä lähestyy ja jälleen on huikea mahdollisuus syventää ystävyyttä tämän mahtavan lajin kanssa.
Mikäli toisinaan tuntuu, että tarvitaan tulkkia ymmärtämään mitä peli haluaa teille viestittää, niin olen tänäkin kesänä käytettävissä tähän tarkoitukseen. Minulta saa yksityistunteja, peliopetusta, lähipeliopetusta jne. tarpeidenne mukaan, varaamalla opetusajan suoraan minulta, sähköpostilla pasi.purhonen@me.com tai tekstiviestillä 0400736748.
Oikein antoisaa ja ilon täyteistä golfkautta 2023! 😊
Pasi