Yritystilaisuuden tarkoitus on vahvistaa sisäisiä tai ulkoisia siteitä ja suhteita. Siihen tarvitaan laadukkaat puitteet ja mukava tunnelma. Tunnelma syntyy yhtä lailla tilaisuuden isännän ja puitteiden, kuin palvelun toiminnasta.

Golf ei ole jäykkää peliä, eikä yritystilaisuus pönäkkää edustamista. Master Golfin yritystilaisuus on kuulu tyylikkyydestä ja rentoudesta. Se on välitön, mutta sujuva. Tarvittaessa loisteliaskin, mutta aina lämmin.

Olemme jo vuosia ottaneet asiaksemme tarjota pitkälle mietittyjä kokonaisuuksia, jotka muodostuvat pelistä, tarjoilusta ja spontaanista seurustelusta. Välitön ja palveluhaluinen henkilökunta on käytettävissä tilaisuuden alusta loppuun.

Pyydä tarjous golftapahtumasta tai lataa esite tästä!

Yrityksellesi räätälöity golftapahtuma

Pelaajamäärästä riippuen lähdöt toteutetaan peräkkäislähtöinä, kahden teen lähtöinä tai yhteislähtönä. Sopivat tarjoilut voit valita useista herkullisista vaihtoehdoista. Vielä golfia pelaamattomat pääsevät tutustumaan lajin saloihin alkeiskurssilla.

Esimerkki sisällöstä
* yhteislähtö
* tulospalvelu
* lähimmäksi lippua – ja pisin drive –kilpailu
* give away –paketti jokaiselle pelaajalle
* aamiainen
* eväät kierrokselle
* sauna ja pyyhkeet käytettävissä kierroksen jälkeen
* lounas pelin jälkeen
* 10 hengen alkeiskurssi rangella ja par 3 –radalla (3 h)

Rento golfpäivä aamusta iltaan

7.30 Ilmoittautuminen Kartanolla alkaa, vieraat vastaanottaa Master Golfin kisaemäntä. Sen jälkeen nautitaan Kartanon runsas aamiainen
7.30 Lämmittely rangella sekä mahdollisuus pron opetukseen
8.40 Tapahtuman isäntä ja Master Golfin toimitusjohtaja pitävät kilpailuinfon kartanolla, sen jälkeen siirtyminen tiiauspaikoille
9.00 Yhteislähtö. Kentällä on kahdessa taukopaikassa tarjolla virvokkeita, hedelmiä sekä suolaista syötävää
13.30 Sauna
15.00 Buffetruokailu
16.30 Tilaisuus päättyy

Onnistuneeseen tapahtumaan kuuluu myös hyvä ruoka ja juoma. Kentältä ja peliltä odotetaan paljon, mutta itsestään selvänä pidetään myös laadukasta syömistä.

Bodomin kartanossa toimii ravintola, joka on ajan ja laadun tasalla. Käytettävissäsi on myös komea tallirakennus, jossa voit järjestää vaikka tanssit. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi päätyttyä asiakkaasi ovat tyytyväisiä.