Sunnuntaina 12.6. kilisteltiin Lansonin shampanjalla ja herkuteltiin mansikoilla, kun muutaman vuoden tauolla ollut Shampanjaa ja Mansikoita -kilpailu nostettiin täksi kaudeksi tapahtumakalenteriin.  Aikainen ajankohta ja mansikoiden saaminen oli herättänyt hieman huolta, mutta huoli oli aiheeton sillä kisapäivänä aurinko helli ja mansikat olivat makeita.

Kisamuotona oli Texas scramble ja kunkin joukkueen muodosti Masterin naisjäsen jolla oli kutsunut seurakseen kaksi miespelaajaa. 23 perhepiiristä ja ystävistä koottua joukkuetta lähti makean aamupalan ja kisainfon jälkeen Forest -kentälle. Naistoimikunta lähti kiertämään kenttää ”mansikkabiilillä” johon oli pakattu mansikoita, vaahtokarkkeja sekä kuplivaa juomaa. Pelaajia käytiin tsemppaamisen ohessa ravitsemassa ja tarjoilu oli hyvin tervetullutta.   Tässä vaiheessa toimikunta alkoi jo huomaamaan, että kisaa oltiinkin pelaamassa läpi niin ripeää vauhtia että tarjoiluun piti pistää vauhtia jotta kaikkien luona ehdittäisiin käymään. Viimeiset tarjoilut jaoimme joukkueelle joka juuri oli lopettanut kierroksen, tiukille meni mutta onnistuimme.

Kisaajat saapuivat siis odotettua nopeammin lounaalle, ravintolassa kuitenkin hienosti tämä huomioitiin eikä pitkää odotusta ollut, ennen kuin maittava lounas oli tarjolla kilpailijoille.

Kilpailussa tulokset olivat tasaiset ja sijoituksiin tarvittiin mukaan myös matemaattinen ratkaisu. Palkintoina voittajille oli Lansonin shampanjaa, toiseksi tulleet saivat kartanoravintolan brunssilahjakortit ja kolmanneksi sijoittuneille jaettiin Golfcenterin lahjakortit.

Kilpailutulokset:

  1. Hakola Jaana                         63

Lehtonen Tatu

Peltola Aku

  1. Keskinen Anne                     63

Keskinen Henri

Keskinen Tuomo

  1. Perkiömäki Päivi                  64

Perkiömäki Pauli

Puustinen Jarmo

Erikoiskisana oli lähimmäs lippua väylällä 12. Sen voitti Virpi Halonen tuloksella  0,61cm.

Virpillekin tästä voitosta Lansonin shampanjaa palkinnoksi.

Tämän lisäksi arvoimme osallistujien kesken vielä Masterin uusia T-paitoja, sekä pallopaketteja.

Onnea voittajille!

Kisan jälkeinen palaute oli positiivista, kisamuoto ja etenkin pelinopeus sai kiitosta. Ravintolan tarjoilut olivat herkullisia ja järjestelyt toimivat.  Ehkä ensi kaudella tavataan samoissa merkeissä.

Kiitos Hartwallille yhteistyöstä, kiitos ravintolan henkilökunta, kiitos caddiemasterit ja kiitos kilpailijat!

KATSO TÄSTÄ LISÄÄ KUVIA TAPAHTUMASTA