Seniorien kuukausikilpailujen kausi saatiin avattua hienossa kesäsäässä eilen 15.6. Master-kentällä. Alunperin ensimmäinen kisa piti olla jo toukokuun puolessa välissä, mutta se peruttiin koronasta johtuen.
Eilinen kisa oli saanut liikkeelle yhteensä 42 osanottajaa, joista 17 osallistui LP-sarjaan ja loput 25 PB-sarjaan.
Kisa oli tiukka molemmissa sarjoissa, kun kolmen parhaan eroksi muodostui vain muutama lyönti. Lyöntipelisarjan voitti Reino Tikkanen tuloksella netto 74. Seuraaviksi sijoittuivat Ari Ahti (75) ja Martin Holmberg (77). PB-kisan voittajaksi selviytyi Timo Viljamaa alhaisemmalla tasoituksella 33 pisteellä. Samalla pistemäärältään toiseksi sijoittui Matti Löppönen ja kolmanneksi Antti Palomäki (31).
Kisa jatkuu taas 13.7. Forestilla. Kauden aikana pelataan yhteensä neljä kisaa. Kauden voittajaksi selviää kolmen parhaan kisan Order of Merit pisteiden mukaan.
Senioritoimikunnan muistuttaa myös senioreita kauden seuraotteluista ja Kytäjää vastaan käytävästä kaksipäiväisestä Ryder Cup-kisasta. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan. Joukkueet pyritään valitsemaan niin, että mahdollisimman usea pääsisi ainakin kerran osallistumaan johonkin tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarkemmat ohjeet löytyy GolfBoxista ao. kisan. kilpailumääräyksistä.