Saku pronssille Erkko Trophyssa

Pronssia Erkko Trophyssa

Perinteinen Erkko Trophy pelattiin Helsingin Golfklubilla 4.-6.8. Kentällä oli tehty erinomaista työtä, jotta se olisi pelattavassa kunnossa kilpailussa. Lopputuloksena kenttä oli todella hyvässä kunnossa. Kilpailun sää vaihteli helteisestä auringonpaisteesta tuuliseen sateeseen.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä minulla oli paljon haasteita huonon pallonlyömisen ja tyhmien virheiden takia. Olin 12 väylän jälkeen +4, mutta onneksi sain tsempattua itseäni ja tehtyä pari birdietä lopuille väylille. Tuloksella +2 sijoituin 30 parhaan joukkoon.

Toisena päivänä piti pelata hyvin, jos halusi taistella kilpailun voitosta viimeisenä päivänä. Pelini oli hyvää ja riskejä otettiin. Välillä otetut riskit kantoivat hedelmää ja välillä rankaisivat. Lopputuloksena 6 birdien ja 4 bogin turvin 69/-2.

Viimeiseen päivään lähdin jaetulta 8. sijalta neljä lyöntiä kärjen takana. Kierrokseni alkoi hitaasti, koska en saanut putteja sisään ensimmäisillä väylillä. Viidennellä väylällä tein birdien ja sain siitä itseluottamusta. Tuosta birdiestä lähti kirini kohti kärkeä. Tein takaysille neljä birdietä väylille 11,12,15 sekä 18 ja valitettavan bogin väylälle 16. Kierrostulos 68/-3 nosti kokonaistuloksen tulokseen -3 ja siten jaetulle kolmennelle sijalle. Lopulta paremmat viimeiset 36 reikää ratkaisivat SM-pronssin minun edukseni.

Kilpailussa Masteria edusti myös naisten sarjassa Ronja Taipale sekä miesten sarjassa Topias Palin.

Seuraava kilpailuni on Nordic Leaguen osakilpailu Alastarossa ensi viikolla.