Saku Nordcenterin Nordic Leaguen kisassa

”The Nordcenter Fream Extreme pelattiin Nordcenter Golf & Country Clubin Fream-kentällä 30.8.-1.9. Kilpailu oli Finnish Tourin ja Nordic Golf Leaguen yhteiskilpailu. Se jouduttiin lyhentämään rankkasateiden takia kolmesta kierroksesta kahteen kierrokseen. 

Ensimmäisenä päivänä minulla oli kilpailun ensimmäinen lähtö kentän 10. väylältä. Kenttää oli viritetty haasteelliseksi ja muun muassa liput olivat aivan greenin reunoissa. En pystynyt hyökkäämään lipuille keskinkertaisten lähestymisieni takia. Pelini oli siis hyvin tasaista eikä hyviä birdie-paikkoja oikein ollut. Hyvä esimerkki tästä oli se, kun tein ensimmäisen väylän bogin jälkeen 10 paria putkeen. Omalla takaysilläni eli kentän etuysillä tein kaksi birdietä ja kolme bogia. Täten kierrostulokseni oli 74/+2. 

Toisena päivänä vain puolet pelaajista pääsi pelaamaan, joten pelasin omalta osaltani toisen ja samalla kilpailun viimeisen kierroksen kolmantena kilpailupäivänä. Olin ensimmäisen päivän tavoin ensimmäisessä ryhmässä. Onneksi sain itselleni caddien, Topias Palinin, joka auttoi hyvin paljon etenkin lyöntien suunnittelussa ja puttilinjoissa. Kierrokseni alkoi mainiosti ollen kolme alle parin neljän väylän jälkeen, mutta valitettavati en saanut jatkettua hyvää virettä takaysillä. Pelasin etuysin kolme alle parin. Takaysillä tein muutaman turhan virheen, enkä saanut birdie-paikoista palloa reikään. Takaysille tein kolme bogia ja yhden birdien. Tuloksena oli 71/-1.

Kokonaisuutena kilpailu oli ihan hyvä. Tuloksilla 74,71 (+1) irtosi jaettu 37. sija. Suuri kiitos Topiakselle siitä, että lähti caddieksi todella aikaisesta lähtöajasta ja herätyksestä huolimatta.

Kilpailukausi jatkuu Finnish Tourin finaalilla, joka pelataan Vuosaari Linksillä 15.-17.9.

Hyvää syksyä ja golfkauden loppua!

Saku Halonen”

Uutiset – 17.6.2024

Sakun FT jatkuu

Uutiset – 17.6.2024

Seuran mestaruuskilpailut

Uutiset – 17.6.2024

Seniorien seuraottelu 15.8.