Syyskokous 29.11.2022

Master Golf Club ry:n syysvuosi-
kokouksessa oli paikalla 26
yhdistyksen jäsentä

Puheenjohtaja Mikko Eskelinen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Antti Tiitola sekä sihteeriksi Jaakko Tuominen.

MGC ry:n puheenjohtajaksi valittiin Mikko Eskelinen ja kapteeniksi Antti Ojala. Johtokunnassa erovuorossa olivat Carita Kenias ja Matti KokkalaHeidän tilalleen valittiin Tytti Stranding ja Johan Bergström tulevaksi kaksivuotiskaudeksi. Johtokunnassa jatkavat Julia Kettinen ja Juha Lilja.

Toiminnanjohtaja esitteli kauden 2023 toimintasuunnitelman ja budjetin. Kauden 2023 jäsen- ja liittymismaksuksi päätettiin junioreilta 40 euroa, aikuisilta 90 euroa. Liittymismaksua ei peritä kaudella 2023. Muita asioita ei ollut, joten kokous päättyi klo 17:16.

Master Golf Course Oy:n syysyhtiökokouksessa oli paikalla 43  osakkeenomistajaa edustaen itse ja valtakirjoilla 98 osaketta ja ääntä.

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Mattila avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Antti Tiitola, sihteeriksi Mirja Hellström ja pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Jarmo Kulmala ja Heikki Rissanen.

Toimitusjohtaja Jaakko Tuominen esitteli toiminta- ja taloussuunnitelman.

Hallituksen ehdotus vuoden 2023 hoitovastikkeeksi oli 1090 eur (sis.alv). Tämä ehdotus hyväksyttiin.

Perhegreenfee- maksuiksi vahvistettiin 28 eur arkisin ennen klo 14 ja 33 eur iltaisin sekä viikonloppuisin.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Heljä Listenmaa, Olli-Pekka Poutanen ja Reino Tikkanen. Heljä Listenmaa oli ilmoittanut, että ei ole käytettävissä. Olli-Pekka Poutanen ja Reino Tikkanen olivat lupautuneet jatkamaan hallituksessa.  Heljä Listenmaan tilalle hallitus ehdotti Julia Kettistä.  Hallitukseen valittiin yksimielisesti Julia Kettinen, Olli-Pekka Poutanen ja Reino Tikkanen. 

Hallituksessa jatkavat Mikko Eskelinen ja Pekka Mattila.

Pekka Mattila nimitettiin hallituksen puheenjohtajaksi ja Mikko Eskelinen varapuheenjohtajaksi.

Yhtiön tilintarkastajaksi valittiin KHT Leenakaisa Winberg ja varatilintarkastaja KPMG OY Ab tilikausiksi 2023-2024.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:15.

Uutiset – 15.7.2024

Seniorien kuukausikilpailu

Uutiset – 15.7.2024

Saku Pirkkalassa