Seuran lyöntipelimestaruuskilpailut 2022

Seuran lyöntipelimestaruuskilpailut 2022

Seuran mestaruuksista on pelattu viikonlopun aikana  Linkit tuloksiin löytyvät hieman alempaa. M80-sarjassa mestaruuskamppailu meni uusintareiílle, jossa kolmannen uusintareiän jälkeen mestariksi kruunattiin Jussi Vahala. Myös M50-sarjassa päädyttiin uusintaan: Jari Puurtinen ja Manu Mäkelä pelasivat kuusi uusintareikää, jolloin Manu upotti pitkän par-putin ja Jari teki bogin, jolloin mestariksi pelasi Manu Mäkelä. Aikamoinen trilleri! Miesten sarjan mestariksi pelasi Topias Palin, hopeaa Kimmo Vihanto ja pronssia samalla tuloksella Tony Pihl. Lämpimät onnittelut kaikille mitalisteille!

Mitalistit: Juniorimitalistit Fiia Saari kultaa, Peter Björksten hopeaa ja Petteri Palin pronssia.N50-sarjassa kultaa Satu Sintonen, hopeaa Anita Ojala ja pronssia Hannele HeikuraN60-sarjan mestari on Liisa Pättiniemi-Fagerström, hopeaa Piiu Pukkila ja pronssia Tuula Kulmala.N65-sarjan voitti Gita Laitinen, hopeaa Leena Haavisto ja pronssia Arja Rautakallio.M70-sarjan mestari on Ari Taavitsainen, hopeaa Markku Viitanen ja pronssia Ari AhtiM75-sarjan mestari on Zachris Nuorivaara, hopeaa Tero Talkamo ja pronssia Klaus Ruokonen.


M80-sarjan mestari on Jussi Vahala, hopeaa Heikki Harjuvaara ja pronssia Guy SöderholmM65-sarjan voitti Reino Tikkanen, hopeaa Markku Malmström ja pronssia Jukka IivariM60-sarjan mestari on Ari Väätäinen, hopeaa Jouko Nuolioja ja pronssia Pasi MakkonenMiesten mestari vuonna 2022 on Topias Palin, hopeaa Kimmo Vihanto ja pronssia Tony Pihl.M50-sarjan mestari Manu Mäkelä, hopeaa Jari Puurtinen ja pronssia Mikko Eskelinen

Masterin seuran lyöntipelimestaruuskilpailut alkoivat perjantaina miesten osalta Forest-kentällä. Miesten sarjan lauantain kierros pelataan Master-kentällä. Kaikki muut sarjat starttaavat lauantaina Forest-kentällä. Ensimmäisenä päivänä parhaiten pelasivat Tony Pihl +2, Mikko Avelin +3 ja Lenni Vainio +4. Toisen päivän jälkeen johdossa ovat Kimmo Vihanto, Topias Palin ja Mikko Avelin, kaikki  tuloksella +8.

Miesten M50-sarjassa ensimmäistä sijaa jakavat ensimmäisen päivän jälkeen Mikko Eskelinen ja Manu Mäkelä, tuloksella +2. Kolmannella sijalla on Patrik Björksten +3. M60-sarjaa johtaa Ari Väätäinen +3, kakkossijaa jakavat Jouko Nuolioja, Pasi Makkonen ja Antti Isoniemi tuloksella +6. M65-sarjan kärjessä on Reino Tikkanen + 7, toista sijaa jakavat Pekka Rautakallio ja Markku Malmström +13. M70-sarjaa johtaa Markku Viitanen +2, toista sijaa jakavat Ari Taavitsainen ja Ari Ahti +9. M75-sarjan kärjessä on Zachris Nuorivaara +8, toisena Klaus Ruokonen +12 ja kolmantena Tero Talkamo +13. M80-sarjassa johtopaikkaa pitää Heikki Harjuvaara +14, toisena Jussi Vahala +19 ja kolmantena Guy Söderholm +22.

Pääset seuraamaan livescoringia alla olevista linkeistä

MIEHET

SENIORIMIEHET

SENIORINAISET

JUNIORIT

Sunnuntain päätöskierros pelataan Master-kentällä. Miesten ja seniorimiesten 50-sarjassa on cut, jolloin viimeisenä päivänä pelaavat vain 18 parasta (+samalla tuloksella olevat).