Senioriuutisia

Mahtavia uutisia! Master Golfin Hannele Heikura on valittu Suomen naisten EM-joukkueeseen Hollantiin. Toivotamme paljon onnea ja menestystä kisoihin! LUE LISÄÄ

Kimmo Vihanto myös valittu tämän viikon EGA henkilökohtaisen mestaruuskilpailun Suomen joukkueeseen Luxemburgissa.

Eilen 11.6. pelattiin M80 Tourin 2. osakilpailu Ringside Golfissa. Yhteensä 56 pelaajan joukossa oli kolme masterilaista: Kari Kortesniemi, Bengt Nordström ja Tero Talkamo.

Tero pelasi hienosti jaetulle ykköstilalle tuloksella 85. Karin sijoitus oli T23 tuloksella 94. Bengt ei selvinnyt pisteille, joita sai 33 pelaajaa.

Hcp-sarjassa Tero oli viides (+2). Sarjan voittajat pelasivat kentän tasoitukseensa.

Maanantaina 10.6. pelattiin seniorien kuukausikilpailu Master-kentällä. Lyöntipelisarjan voittoon pelasi Reino Tikkanen, toisena Gita Laitinen ja kolmantena Tero Vuorinen. Pistebogeysarjan voiton vei Sisko Seppä, toisena Jari Härmälä ja kolmantena Susanna Irjala.

Lisää seniorien kisamenestyksestä voit lukea Master Golf seniorit Facebook-sivustolta.