Seniorimiehille SM-kultaa

Masterin M50-joukkue voitti Suomen mestaruuden

M50-sarjan joukkueiden Suomen mestaruudesta pelattiin viikonloppuna Nokian River Golfin Rock-kentällä 18 joukkueen kesken. Masterista nelihenkiseen mestarijoukkueeseen kuuluivat Patrik Björksten, Mikko Eskelinen, Jari Puurtinen ja Kimmo Vihanto.

Ensimmäisellä kierroksella pelattiin fourball, jossa molemmat parit Jari ja Kimmo sekä Patrik ja Mikko pelasivat tuloksen 73. Joukkuetulos 146 oikeutti kahdeksanteen sijaan.

Toisella kierroksella pelattiin foursome, jossa Jari ja Kimmo pelasivat tuloksen 77. Patrikin ja Mikon tulos oli 76. Yhteistulos 153 oli kierroksen toiseksi paras.

Kolmannella kierroksella joukkueen kaikki jäsenet pelasivat yksilökierroksen, joista kolme parasta laskettiin joukkueen tulokseen. Kimmo pelasi pariin, Jari 73, Patrik 80 ja Mikko 83. Joukkuetulos 227 oli ylivoimaisesti paras ja johti yhteistulokseen 526, mikä oli kaksi lyöntiä parempi kuin hopealle tulleen Lakeside Golfin. Pronssille tuli Talma neljä lyöntiä voittajalle hävinneenä.