Seniorien kuukausikisat

Seniorien kauden viimeinen kuukausikilpailu käytiin Forest-kentällä maanantaina 9. syyskuuta upeassa syyskelissä. Kilpailu tarjosi jännitystä ja tiukkoja kamppailuja sekä lyöntipeli- että pistebogey-sarjoissa.

Lyöntipelisarjassa kilpailu huipentui tiukkaan taisteluun, jonka voittajaksi selviytyi Reino Tikkanen tuloksella 67. Tikkanen jakoi voiton Matti Löppösen kanssa, joka pelasi saman tuloksen, mutta Tikkanen kruunattiin voittajaksi pienemmän tasoituksen turvin. Kolmannen sijan nappasi Lasse Wikström tuloksella 71.

Pistebogey-sarjassa Raimo Tanskanen oli ylivoimainen keräten huikeat 45 pistettä. Toiseksi sijoittui Matti Kokkala, joka keräsi myös kunnioitettavat 40 pistettä. Kolmannelle sijalle nousi Lahja Laitinen 38 pisteellä.

Kilpailun jälkeen jaettiin myös koko kauden mittaisen kokonaiskilpailun palkinnot. Lyöntipelisarjassa kauden voiton vei Gita Laitinen, joka suoriutui tasaisesti läpi kauden. Toiseksi sijoittui Tero Talkamo ja kolmannelle sijalle nousi Jyrki Sarasti.

Pistebogey-sarjassa kauden ylivoimainen mestari oli Raimo Tanskanen, joka täydensi erinomaisen kauden voitolla myös kokonaiskilpailussa. Toiseksi sijoittui Susanna Irjala, ja kolmannen sijan saavutti Jari Härmälä.