Lippukilpailu

Tänään oli erityinen päivä golfkentällä, kun seniorigolfarit kokoontuivat kisaamaan vuoden avauskilpailussa. Pelimuotona oli kiehtova lippukilpailu, jossa jokaisella osallistujalla oli käytössään 72 lyöntiä lisättynä omalla slope handicapilla. Tässä haastavassa formaatissa pelaajat pyrkivät etenemään niin pitkälle kuin mahdollista annetuilla lyönneillä.

Kylmästä säästä huolimatta Matti Kyytsönen erottui joukosta, lyöden tiensä toiselle kierrokselle ja saaden pallonsa aina 1-väylän foregreenille – ainoa pelaaja, joka ylsi näin pitkälle. Tämä merkittävä saavutus varmisti hänelle kisan voiton.

Tiukan kilpailun toisen ja kolmannen sijan jakoivat Mikko Viitanen ja Olli-Pekka Poutanen, jotka molemmat taitavasti veivät lyöntinsä 18. greenin kuppiin asti. Kilpailun tiimellyksessä myös Robert Vaenerberg, Katri Wikström ja Tapio Niemelä näyttivät kyntensä sijoittuen neljännestä kuudenteen, kaikki päätyen vakuuttavasti 18. greenille.

Kisan jälkeen pelaajat kerääntyivät vaihtamaan kokemuksia ja odottamaan palkintojaan. Tämän päivän tapahtuma osoitti jälleen seniorigolfareiden intohimon ja kilpailuvietin, eivätkä edes koleat sääolosuhteet estäneet heitä nauttimasta pelistä ja hyvästä seurasta.