Sakun Greatdays Trophy Uppsalassa

Saku halonen

Sakun terveiset Uppsalasta –
Nordic League Greatday

Nordic Leaguen Greatdays Trophy pelattiin Golf Uppsalan Söderbyn kentällä. Kenttä oli entuudestaan minulle täysin tuntematon. Pidin kentän layoutista todella paljon. Se oli vaihteleva ja mielenkiintoinen. Sää kilpailun aikana oli viileä ja sateinen.

Ensimmäisellä kierroksella pyrin pelaamaan varmaa ja tasaista peliä. Kentällä etuysin alku sekä takaysi ovat parhaita paikkoja tehdä birdieitä. Aloitin vahvasti tehden kahdelle ensimmäiselle väylälle birdiet. Loppukierros sujui tasaisesti ja lopuille väylille korttiin ilmestyi kaksi birdietä ja bogia. Tuloksena 71/-2 ja sija noin 30. sijan paikkeilla. 

Toisena päivänä pyrin jatkamaan siitä, mihin ensimmäisenä päivänä jäin. Kierros alkoi väylältä 10 ja muutamalla hyvällä par pelastuksella. 13. väylälle sain tehtyä birdien, mutta valitettavasti 17. väylälle tuli bogey. Takaysillä oli valitettavasti hieman haasteita avauksissa, jotka näkyivät kahden tupla bogeyn muodossa. Sain kahden tuplan lisäksi tehtyä 3 birdietä. Tuloksena 74/+1, josta seurasi cut rajan väärälle puolelle jääminen yhdellä lyönnillä.

Seuraava kilpailu on 9.-11.9. Vuosaaressa. En ole pelannut Vuosaareessa muutamaan vuoteen, mutta odotan kilpailua innolla.

Hyvää syksyä ja kauden viimeisiä kierroksia,

Saku Halonen