Kaikki reikäpelit pelataan tänä vuonna Master-kentällä. Tutustu kaikkien eri reikäpelien kutsuihin tarkemmin kilpailukalenterista.

Varsinaiset Reikäpelimestaruus-kilpailut pelataan scratch-reikäpelinä useassa eri sarjassa: miehet, naiset, seniorimiehet ja seniorinaiset, mikäli jokaisessa sarjassa on vähintään 8 osallistujaa maksimimäärän ollessa 32 osallistujaa tasoitusjärjestyksessä.

Parireikäpelejä on kaksi: kaikille Masterin jäsenille tarkoitettu tasoituksellinen Parireikäpeli, jonka pelimuoto on greensome. Toinen on Seniorien tasoituksellinen parireikäpeli, jonka pelimuoto on foursome. Ilmoittautumiset molempiin kisoihin viimeistään torstaina 16.5.2024. Mukaan mahtuu max 32 joukkuetta.

Lisäksi on vielä Seniorien tasoituksellinen reikäpeli täysin tasoituksin.

Kaikkien reikäpelien ensimmäinen kierros alkaa maanantaina 20.5.2024. Reikäpeleissä ei ole kilpailumaksua, mutta parireikäpeleissä ja seniorien tasoituksellisessa reikäpelissä perheenjäsenet maksavat pelikierroksista normaalin perhegreenfeen. Ilmoittautuminen kaikkiin reikäpeleihin päättyy torstaina 16.5.2024 klo 12.00.