Masterin taikaa

Men Only kilpailun taisto on vuoden 2023 osalta rauennut – jokainen seura on pelannut neljä osakilpailua. Lopputulokset ovat poikkeuksellisen tasaiset, tällaista tasaisuutta ei ole vuosikausiin päästy todistamaan.

Loppupisteet ja järjestys ovat seuraavat:

Master Golf 27.5 p

Sarfvik Golf 27.0 p

Pickala Golf 26.6 p

St. Laurence Golf 25.0 p

Nordcenter Golf 24.0 p

Voittajana siis Master Golf niukimmalla mahdollisella erolla. Voitto ratkesi koko tapahtuman viimeisessä osakilpailussa perjantaina 25.9. kun Master löi toiseksi tulleen Sarfvikin kotiottelussaan Master-kentällä lukemin 9.5-3.5 p. Voitto ratkesi oheisen kuvan mukaisesti viimeisessä peliryhmässä kun Masterin Marko Lehtinen löi yksilöpelissä Sarfvikin Risto Kettusen ja Masterin Jussi Laiho pelasi tasoittavan väännön Sarfvikin Paul Schannerin kanssa. Jussin annettu 60 cm putti ja Paulin reikää sivunnut 100 cm putti, ja siten koko Men Onlyn vuoden 2023 mestaruus, ratkaisivat useamman kuukauden ja kaiken kaikkiaan 10 pelitapahtuman väännön Masterin hyväksi.

Kapteeni onnittelee ja kiittää Masterin joukkuetta aktiivisuudesta, hyvistä ja reiluista peleistä, sekä toivottaa uudet osallistujat tulevaisuuden tapahtumiin mukaan. Vuonna 2023 Masterin joukkueessa pelasivat eri osakilpailuissa: Rolf, Marko, Barry, Jussi, Teemu, Jouni, Janne, LasseW, LasseK, Ari, Antti, Aleksi, Sami, Jukka, Olli-Pekka, Jyrki, Reino, Jarmo, Paavo, Keijo, Harri, Juha, Kaj, Jaakko.

Kapteeni, Antti E.K. Ojala

Uutiset – 15.7.2024

Seniorien kuukausikilpailu

Uutiset – 15.7.2024

Saku Pirkkalassa