Masterin N50 naiset sijalle 9. joukkue SM:ssä

Masterin N50-naisten joukkue
sijoittui tänä(kin) vuonna SM-
kisoissa sijalle 9.

Samalle sijalle päädyimme myös joukkueiden Order of Meritissä. Kisan voitti selvällä kymmenen lyönnin erolla HIFK, toiseksi tuli Helsingin Golfklubi ja kolmanneksi Salo Golf.

Meidän joukkueen ensimmäisen päivän hyvä pelivire ei ihan kaikilla jatkunut sunnuntain henkilökohtaisissa peleissä. Golf on ihmeellinen laji – lyönnille voi yön aikana tapahtuma ihmeitä, suuntaan tai toiseen. St. Laurencen Kalkki-Petteri oli erinomaisessa syyskunnossa. Lipunpaikat oli kumpanakin pelipäivänä viritetty varsin haastaviksi, joten erittäin nopeilla viheriöillä sai kyllä pistää parastaan.

Säiden valtiatar oli onneksi meidän golffareiden puolella. Kisa päästiin pelaamaan lämpimässä, välillä aurinkoisessakin säässä, ja kumpanakin päivänä sadetta saatiin vain muutaman väylän ajan. Finnish Senior Tourin N50 kisakausi on nyt nk. paketissa. Kiitos kaikille Masterin ladyille ahkerasta kisailusta ja order of merit -pisteiden keräämisestä. Nyt on vuorossa peruskuntokausi ja ahkera(?) talviharjoittelu. Toivottavasti saamme ensi kaudella uusia masterilaisia mukaan FST:n kisoihin.

Uutiset – 15.7.2024

Seniorien kuukausikilpailu

Uutiset – 15.7.2024

Saku Pirkkalassa