Tässä on kootusti viimeisimpiä päivityksiä Masterilaisten peleistä eri senioritoureilla:

Maanantaina 22.5. pelattiin M80 Tourin ensimmäinen osaskilpailu Salossa, jossa oli 44 pelaajaa. Masterista mukana olivat Bengt Nordström ja Guy R. Söderholm.

Bengtin sijoitus oli T27 (98) ja Guyn T40 (111).

Voittajan tulos oli 81 lyöntiä.

Hannele Heikura viides Finnish Senior Tourin avauskisassa

Finnish Senior Tourin N50-sarjan kisakausi käynnistyi viikonloppuna 20.-21.5. 66 pelaajan voimin Nordcenterin Benz-kentällä. Masterin Hannele Heikura sijoittui hienosti viidenneksi jättäen taakseen mm. monta monivuotista maajoukkuepelaajaa. Lauantain tulos oli hieno 79, josta Hannele onnistui puristamaan sunnuntaina vielä pari lyöntiä paremmaksi ja oli toisen kisapäivän tuloslistalla kakkosena. Kisan voittaja Ann-Sofie Sivelä pelasi tulokset 72 ja 78. Kokonaisuutena masterilaisilla oli erinomainen aloitus uuteen kisakesään. Anita Ojala oli sijalla T23, Liisa Pättiniemi-Fagerström T29 ja Sari Tillanen T36.  Ensimmäistä kertaa pelattiin myös FST N65-sarja. Masterilaisista mukana olivat Arja Nordström (18) ja Eila Erola (23)

Aurinkoinen ja lämmin sekä vähätuulinen sää suosi kumpanakin päivänä, joten peli eteni joutuisasti. Benz oli hyvässä toukokuisessa kunnossa, kuten ovat Masterinkin kentät. Kisassa oli käytössä siirtosääntö. Kannustavien pelikavereiden kanssa oli mukava taas talvitauon jälkeen kisailla, kun greenejä ja lipun paikkoja ei oltu “viritetty” liian haastaviksi.

Kirjurina: Liisa Pättiniemi-Fagerström

M50 Haastajatour Tawast Golfissa

Sunnuntaina 21.5. pelattiin M50 Haastajatourin 1. osakilpailu Tawast Golfissa Hämeenlinnassa. Kenttä muuten oli kuulemma kunnossa, mutta griineissä oli kovasti toivomisen varaa. 130 pelaajan joukossa oli 9 masterilaista.

Parhaiten pelasivat Mika Fagerström ja Risto Westermarck, joiden sijoitus oli T11 tuloksella 81. Pisteille eli 50:n joukkoon pelasivat myös Janne Saarme ja Juha Isohanni, joiden sijoitus oli T20 (83), Ari Alakiuttu T29 (84) sekä Ari Väätäinen T46 (86).

Voittajan tulos oli 78 lyöntiä.

M60 Tour Hangossa

Hangolfin kentällä pelattiin 20.5. M60 Tourin 1. osakilpailu. Pelaajia oli 133, mukana neljä masterilaista.

Parhaiten masterilaisista menestyi Ari Väätäinen, joka tuloksella 81 päätyi sijalle T20. Pauli Perkiömäen tulos oli 82 ja sijoitus T31. Pauli sijoittui hcp-sarjassa sijalle T7 (+2). Muita sijoituksia pisteille (50 parasta) ei ollut.

M65 Tour Salossa

Ensimmäinen osakilpailu M65 Tourilla pelattiin 19.5. Salossa. Kolme Masterin senioria oli 145 osallistujan joukossa. Keli oli tyyni, kenttä ok-kunnossa. Griinit kuten Masterissa, siirtosäännöllä pärjäsi väylillä.

Parhaiten masterilaisista pelasi Reino Tikkanen (kuvassa) T31 sijalle tuloksella 82 (par 71). Ari Ahtikin selvisi pisteille sijallaan T49 (85).

Hcp-sarjassa Ari oli sijalla T26 (+4) ja Reino T40 (+5).

M70 Tour Harjattulassa

M70 Tourin ensimmäinen osakilpailu pelattiin 17.5. Harjattulassa, jossa kentän väylät ja griinit olivat niin hyvässä kunnossa, että siirtosääntö ei ollut voimassa. Tuuli oli erittäin kova 10-15 m/s. Lisäksi paikoitellen oli vähäistä sadetta. Masterista 119 pelaajan joukossa oli kolme Masterin senioria.

Parhaiten heistä pelasi Ari Taavitsainen, jonka sijoitus oli T15 tuloksella 82. Ari Ahti pelasi 84 lyöntiä ja sai sijoituksen T28.

Magnus Kumlin pelasi 91 lyöntiä sijoitukselle T79.

Zachris ja Tero kympin sakissa Kultarannassa

Tiistaina 16.5. oli vuorossa M75 Tourin ensimmäinen osakilpailu Kultarannassa. Vaihteeksi kisaan osui sadepäivä. Sadetta oli vaihtelevasti. Osittain tihkua, osittain kunnon sadetta ja tuulta. Kenttä oli kohtalaisessa kevätkunnossa, tosin griinit olivat melko hitaat ja paikoin pomppuisetkin. Väylillä oli siirtosääntö, jolla yleensä sai ruohoa pallonsa alle. Masterista mukana 96 pelaajan joukossa oli kolme senioria.

Zachris Nuorivaara ja Tero Talkamo pelasivat tuloksen 84. Sillä heidän sijoituksensa oli T9. Voittajan tulos oli 76.

Finnish Senior Tour Nordcenterin Freamillä 13.-14.5.

Kahdeksan Masterin senioria oli mukana kauden ensimmäisellä tourilla, joka oli Finnish Senior Tourin M50 1. osakilpailu. Pelaajia oli ilmoittautunut peräti 159, joista 147 pelasi loppuun.

Parhaiten masterilaisista pelasivat Kimmo Vihanto ja Jari Puurtinen. Kimmon sijoitus oli T13 tuloksella 158 (80+78) ja Jarin T18 tuloksella 159 (83+76).

Rankingpisteille eli 70 parhaan joukkoon pelasivat myös Antti Ojala T65 (168) ja Sami Artasalo T70 (169).

Kilpailun voitti uusinnassa TGn Mikko Rantanen birdiellä. TGn Mikael Piltz jäi toiseksi parilla. Molempien kahden kierroksen tulos oli 151.