Golfseniorien reikäpelicup

Master pronssille Uudenmaan
alueen Golfseniorien reikäpeli-
cupissa

Masterin joukkue Gita Laitinen, Jouko Nuolioja, Jari Puurtinen pelasi hienosti 5.9. Nurmijärvellä pelatussa läpi kauden jatkuneen Uudenmaan Alueen Golfseniorien reikäpelicupin pronssiottelussa.  Gita voitti oman ottelunsa Tuija Teivoa vastaan ylivoimaisesti 8/6. Myös Jari otti omassa ottelussaan selvän 5/4 voiton Petri Teivosta. Jouko hävisi oman ottelunsa Nurmijärven kentän hyvin tunteneelle puttivirtuoosi Jorma Seppälälle. Kaikkiaan Master voitti 19 reikää, kun Tuusula onnistui nappaamaan vain 10 reikävoittoa.

Reikäpelicupin voitto meni Hill Siden joukkuelle, jolle Master oli hävinnyt niukasti välierässä. Toiseksi tuli Hirvihaara. Kaikkiaan cupiin osallistui 32 golfseuraa Uudenmaan alueelta.

Nurmijärven kenttä oli erinomaisessa kunnossa ja greenit todella liukkaat.  Aurinko paistoi lämpimästi ja tuulta ei ollut käytännössä lainkaan, joten peliolosuhteet olivat mitä parhaat.

Onnittelut ja kiitokset kaikille kauden aikana UAS:n cupissa Masteria edustaneille.  Onnittelut ja kiitokset myös O-P Poutaselle, joka on vastannut joukkueiden valinnasta ja yhteydenpidosta cupin organisoijiin ja kilpaileviin joukkueisiin.