Masterin uusi ladykapteeni

On aika kiittää teitä Masterin Ladyt kahdesta vuodesta, jonka sain toimia ladykapteeninanne ja samalla toivottaa lämpimästi onnea uudelle ladykapteenillemme Tytti Strandingille.

Kiitos kohtaamisista niin pelatessa kuin kentän ulkopuolella. Kiitos, kun osallistuitte naisten tapahtumiin ja kiitos kun kannustitte.
Ilman naistoimikuntaa ei kuitenkaan ladykapteeni yksin saa tapahtumia suunniteltua ja vietyä läpi. Siispä lämmin kiitos naistoimikuntani jäsenille; Anulle, Päiville, Tytille ja Tiinalle. Ja kiitos myös toimistolle sekä caddiemastereille.

Kauttani varjosti vielä Covid-19, varsinkin ensimmäisenä vuotenani, mutta onnistuneita tapahtumia naistoimikunta sai siitä huolimatta järjestettyä. Kävitte mukavasti kisaamassa villejä kortteja, Interclubin osakilpailuja sekä pikakisoja.
Ja kun Samppanjat & Mansikat palasivat kisakalenteriin niin teitte siitä ystävienne ja perheenjäsentenne kanssa kilpaillen ihanan päivän.

Kapteenskan kauden avauksia emme saaneet järjestettyä ja Ladies Open jäi myös kalenterista toisena vuotena, mutta uskon että jatkossa nämäkin tapahtumat taas tullaan näkemään.

Vielä muutaman kuukauden odottelemme uuden kauden alkua, mutta kyllä se kevät sieltä tulee.
Ihanaa kevään odotusta teille kaikille ja nähdään kentällä!

Terveisin,
Carita

* * * *

Heippa Masterin Ladyt,

Kiitos paljon luottamuksestanne Masterin Ladykapteeniksi!

Suuret kiitokset myös Caritalle loistavasta briiffistä tehtävään sekä ennen kaikkea hienosti hoidetusta Ladykapteenin pestistä!

Oman golfharrastukseni voi oikeastaan jakaa kahteen osaan, sillä harrastin Ringside Golfissa junnuna jo golfia. Myös ensimmäinen kesätyöni oli golfin parissa, sillä toimin kahtena kesänä caddiemasterina Nurmijärven Golfkeskuksessa. Tämän jälkeen mailat jäivät useaksi vuodeksi varastoon opiskeluiden ja töiden vuoksi.

Kuten moni muukin suomalainen, myös minä, innostui golfista koronan alkaessa. Tai oikeastaan voisi puhua hullaantumisesta, sillä sen jälkeen minua ei olekaan kentältä pois saanut. Talvella olen tehnyt myös monia golfmatkoja ulkomaille, jotta taidot eivät ole päässeet ruostumaan pitkän talvikauden aikana. Muihin harrastuksiin kuuluu tennis, padel, kuntosali ja juoksu.

Olemme jo kovasti suunnitelleet ensi kevään ja kesän tapahtumia ja kilpailuja. Ne päivittyvät Masterin sivuille hieman myöhemmin. Näihin palataan myös tarkemmin tulevissa uutiskirjeissä, Masterin internet-sivuilla ja Masterin FB -sivuilla. Tulen perustamaan myös Masterin naisille oman Whatsapp-ryhmän, josta on helppo etsiä pelikavereita matalalla kynnyksellä.

Jos kiinnostusta löytyy toimikuntaan liittymisestä tai mielessä on ehdotuksia, ideoita, kysymyksiä tai muuta palautetta naisten toimintaan liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä minuun jatkossa!

Nähdään viimeistään sitten, kun lumet sulavat ja lämpötilat nousevat!

Terkuin,
Tytti
Ladykapteeni
050 594 1396, tytti.stranding@gmail.com

Uutiset – 15.4.2024

Naisten startti su 19.5.

Uutiset – 15.4.2024

Reikäpelit alkaa ma 20.5.

Uutiset – 8.4.2024

Kevät-Scramble la 11.5.