Tule mukaan Kevät-Scrambleen, joka pelataan lauantaina 11.5.2024 klo 9.00 yhteislähtönä Master-kentällä. Pelimuoto on pariscramble. Ilmoittautumiset ja kilpailumaksut NexGolfin kautta. Vähintään toisen parista tulee olla Masterin jäsen.

Pariscramble, Lyöntipeli, hcp 25 % parin yhteenlasketusta tasoituksesta. Joukkueen tasoitus ei voi olla suurempi kuin yksittäisen joukkueessa pelaavan henkilön tasoitus. Tällöin joukkue pelaa paremman pelaajan slope-tasoituksella.

Pariscramble–pelin määritys:

Molemmat pelaajat lyövät avauslyönnin jokaisella reiällä. Pelipari valitsee haluamansa pallon, josta jatketaan peliä. Pallo merkataan tuloskortin etäisyydelle ja se pelaaja, jonka pallo on valittu, pelaa pallollaan jatkolyönnin. Lyhyeksi leikatulla alueella valitun pallon saa nostaa ja puhdistaa. Tämän jälkeen toinen pelaaja asettaa pallonsa mahdollisimman lähelle sitä paikkaa, josta edellinen lyönti lyötiin. Kun molemmat pelaajat ovat lyöneet toiset lyöntinsä, valitsee pari jälleen haluamansa pallon, joka merkataan. Tämä prosessi jatkuu, kunnes reikä on pelattu loppuun. Mikäli valittu pallo on karheikossa tai esteessä, tulee toinenkin pallo asettaa karheikkoon tai esteeseen.