Future Tour 27.6.

Future Tour Xtra koko Suomi -kilpailu pelattiin tiistaina 27.6. Master-kentällä. Aurinko paistoi lämpimästi hellien 84 kisaajaa iältään 7-18 vuotta.Future Tourin Easy 9 -sarjan voitto meni Pickalan Robin Nordbergille, toiseksi pelasi Senni Lähteenmäki Golf Pirkkalasta ja kolmanneksi Oskar Asikainen Virvik Golfista. Neljänneksi tullut Master Golfin Viljo Lappalainen sai Golfliiton tsempparipalkinnon. Onnittelut kaikille voittajille! Voittaja piti tietenkin myös puheen, jossa totesi, että ”väylät oli hyviä, greenit aika nopeita ja en pelannut niin hyvin, mut voitin kuitenkin”.

Future Tourin Easy Red -sarjan voitto tuli Masteriin. Paljon onnea Kerttu Palsala! Toiseksi pelasi Tuusulan Johan Kuokka ja kolmanneksi SHG:n Emilie Karttunen. Red-sarjassa voiton vei SHG:n Lauri Ahti, toisena Sarfvikin Tuomas Telaranta ja kolmantena Nokia River Golfin Santeri Savonen. Paljon onnea kaikille mitalisteille!

Future Tourin Tytöt Future-sarjan voitti Talin Anna Hakola, toiseksi sijoittui Gumböle Golfin Iiris Haapalainen ja kolmanneksi Golf Pirkkalan Henni Kokko. Pojat Future -sarjan voittoon pelasi Ringside Golfin Joel Dikert, hopeaa samasta seurasta Aapo Marttinen ja pronssia Nurmijärven Joni Latva. Lämpimät onnittelut mitalisteille ja kiitos kaikkien sarjojen kaikille osallistujille kivasta golfpäivästä!