EM-hopeaa Belgiasta

Masterin Hannele Heikura voitti EM-hopeaa N50-sarjan Marisa Sgaravatti Trophyssa Belgian Royal Waterloo Golf Clubilla. Suomen joukkueeseen valittiin Finnish Senior Tourin N50-rankingin parhaat, joiden tasoitus oli valintahetkellä yli 5. Viisipäiväisessä kilpailussa pelattiin ensin kaksi henkilökohtaista lyöntipelikierrosta. Sen jälkeen lopulliset maiden väliset sijoitukset ratkottiin henkilökohtaisilla reikäpeleillä. Tasaisen varmasti koko kisaviikon pelannut Hannele varmisti tässä ”Waterloon taistelussa” Suomelle finaalipaikan reikäpelien ensimmäisellä kierroksella voittamalla lyöntipelien parhaan 2/1. ”Hyvä päänahka. Lyönti vain kulki ja tänään oli koko pelin ajan varma olo”, Hannele kommentoi ensimmäisen reikäpelinsä jälkeen. Finaalissa Suomi taipui Sveitsille 3,5/1,5. Suomen joukkue selvisi mitaleille kuuden vuoden tauon jälkeen. The Lion -kentän greenit ja väylät olivat hyvässä kunnossa – kuivuudesta ei olluttietoakaan. Raffitkin voivat hyvin, joten ne kannatti kiertää kaukaa. Kenttä pelattiin 4900 m:n mittaisena (vastasi siis meidän Master-kenttäämme). Par 5 väylät olivat kohtalaisen lyhyitä ja vesiesteet olivat pelissä mukana järkevästi ja reilusti. ”Upea ja opettavainen kisakokemus. On ollut kunnia olla osa Suomen N50-maajoukkuetta”, Hannele summasi kisaviikkonsa. Lämpimät onnittelut Masterin uudelle EM-mitalistille!