Bodomin kartanon vappubrunssi
LAKIT PÄÄHÄN JA BRUNSSILLE!
Kartanon vappubrunssi on jälleen täällä! Juhlista vappua maanantaina 1.5. Bodomin Kartanon herkkuja notkuvalla vappubrunssilla, jossa fiilis on mitä mainioin! Alkuruuat voit noutaa noutopöydästä, jossa kokki myös leikkaa ja annostelee pääruuan. Juhlapäivän kruunaa upea jälkkäripöytä! Lämpimästi tervetuloa Bodomin Kartanon vappubrunssille!
Maanantai 1.5.2023
Kattaukset klo 11.00–13.00, 13.30–15.30 ja 16.00–18.00
Huomioittehan että Vappubrunssilla on käytössä luottokorttitakaus varausta tehdessä! Peruuttamattomista paikoista perimme 25€/henkilö. Peruutukset tulee tehdä yksi (1) arkipäivä ennen tilaisuutta. Ravintola ei tee katevarauksia luottokorteille, maksu peritään vain jos peruutusta tai henkilömäärän muutosta ei ole tehty määräaikaan mennessä.
Mikäli haluamasi kattaus on täynnä, voit ilmoittautua jonoon: sali@bodominkartano.fi
M E N U
Hinta 59,00€
Lasillisella kuohuviiniä 64,00€
Lapset 3€ / ikävuosi 11 vuoteen saakka
Alkuun:
Vihersalaattia, mangoldinversoja, retiisiä ja minttuvinaigretteä (V, G)
Ruispohjaan leivottu piirakka karamellisoidusta sipulista ja parmesanjuustosta (L)
Konjakki-sinappisilliä, sillikaviaaria ja sitrusfenkolia (L, G)
Kylmäsavulohitartar, tuoretta tilliä ja ruisnappeja (M, saatavilla G)
Dijon-sinapilla maustettua perunasalaattia, pyökkisavustettua pekonia ja kananmunaa (M, G)
Italialaista Caprese-salaattia kartanon tapaan; Semikuivattua tomaattia, rucolaa, mozzarellaa ja basilikaöljyä (L, G)
Oman uunin juurileipää ja focacciaa (L, pyydettäessä G)
Voita ja tomaatti-tuorejuustolevitettä (L, G)
Kartanon Carving-pöydästä:
Kotimaista marmoroitua naudan ulkofileetä (M, G) ja bearnaisekastiketta (L, G)
Paahdettua valkosipuliperunaa ja kevätkauden kasviksia (M, G)
Riistabratwurstia, yrttimakkaraa ja kartanon ketsuppia (L)
Kasvisvaihtoehto pöytiin tarjoiltuna:
Paahdettua parsaa, bearnaisekastiketta ja paahdettua valkosipuliperunaa (L, G)
Makeanhimoon:
Kartanon limesokeroituja minimunkkeja (L)
Kaakaokuorutettuja minidonitseja (L)
Sitruunatartaletteja ja lemon curdia (L)
Raikasta kolmen melonin salaattia (V, G)
Mansikka- raparperi pavlova (L, G)
Kartanon itse tehtyä simaa
Tuoremehua ja makuvesiä
Kahvia, teetä
***
Naudan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Varaathan pöydän suuremmille ryhmille ennakkoon: