Vappubrunssi

Kartanon vappubrunssi on jälleen täällä! Juhlista vappua keskiviikkona 1.5. Bodomin Kartanon herkkuja notkuvalla vappubrunssilla. Alkuruuat voit noutaa noutopöydästä, jossa kokki myös leikkaa ja annostelee pääruuan. Juhlapäivän kruunaa upea jälkkäripöytä! Lämpimästi tervetuloa Bodomin Kartanon vappubrunssille!

Keskiviikkona 1.5.2024
Kattaukset klo 11.00–13.00, 13.30–15.30 ja 16.00–18.00

Hinta 59,00 €Lasillisella kuohuviiniä 64,00 €Lapset 3 € / ikävuosi 12 vuoteen saakka

Alkuun Vihersalaattia, yrttiversoja, retiisiä ja passionvinaigretteä (V, G) Kartanon parsapiirakkaa paahdetuilla pinjansiemenillä (L, G) Valikoima kartanon sillejä ja silakoita sekä pikkelöityä fenkolia (L, G) Skagen käsinkuorituista katkaravuista, tuoretta tilliä ja ruisnappeja (M, saatavilla G) Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Sitruunainen tofuskagen, tilliä ja ruisnappeja (V, saatavilla G) Kartanon perinteistä perunasalaattia ja suolakurkkua (L, G) Caprese-salaattia kartanon tapaan, semikuivattua tomaattia, basilikaa ja mozzarellaa (L, G) Oman uunin juurileipää ja ciabattaa (L, pyydettäessä G) Pähkinävoita ja ruohosipuli-tuorejuustolevitettä (L, G)

Kartanon Carving-pöydästä Kotimaista naudan flank steakia (M, G), punaviini- ja chimichurri-kastiketta (L, G) Kermaperunaa ja kevätkauden kasviksia (M, G) Kivikylän nakkeja, lihapullia ja kartanon ketsuppia (L, G)

Kasvisvaihtoehto pöytiin tarjoiltuna Uppomunaa, broccoliini- pinaattipaistosta ja hollandaise-kastiketta (L, G)

Makeanhimoon Tuoreita appelsiinisokeroituja minimunkkeja (L) Kartanon kinuskimascarpone kreemiä, marjoja ja keksejä (L, saatavilla G) Tyrniposset (L, G) Suklaabrownie, tuorejuustoa ja vadelmaa (L saatavilla G) Kartanon itse tehtyä simaa Tuoremehua ja makuvesiä Kahvia, teetä

Pidätämme oikeuden menumuutoksiin. Käyttämämme liha on aina suomalaista, jollei toisin mainita.

Huomioittehan että Vappubrunssilla on käytössä luottokorttitakaus varausta tehdessä! Peruuttamattomista paikoista perimme 25€/henkilö. Peruutukset tulee tehdä yksi (1) arkipäivä ennen tilaisuutta. Ravintola ei tee katevarauksia luottokorteille, maksu peritään vain jos peruutusta tai henkilömäärän muutosta ei ole tehty määräaikaan mennessä.

Mikäli haluamasi kattaus on täynnä, voit ilmoittautua jonoon: sali@bodominkartano.fi

Varaathan pöydän suuremmille ryhmille ennakkoon:
+358 44 5080 034 tai myynti@bodominkartano.fi
Tutustu myös meidän brunssiin!

Tapahtumat – 20.04.2024

Kartanon ranskalainen brunssi

Tapahtumat – 21.04.2024

Kartanon ranskalainen brunssi

Tapahtumat – 22.04.2024

Sääntöilta