Kevät brunssi

SIELUKASTA TUNNELMAA BODOMJÄRVEN RANNALLA!
BRUNSSI – ESPOO

Tervetuloa Bodomin Kartanoon nauttimaan elämyksellisestä brunssista Bodomjärven rannalla, henkeä salpaavassa maisemassa. Brunssi katetaan viikonloppuisin kartanon vanhan tuvan buffetpöytään klo 11-15, kattaukset klo 11.00-13.00 ja 13.30-15.30. Tule nauttimaan sielukkaasta tunnelmasta sekä ihanista brunssin antimista lasillisen kuohuvan kera, upeassa historiallisessa Kartanossa. Tule ja koe herkullinen brunssimme!

KEVÄT BRUNSSI 5.-6.4., 12.-13.4., 18.-19.4.2025

ALKUUN

Vihersalaattia, jääkurkkua ja minttusitruunavinaigrettea (M, G)

Kartanon yrttinen coucous-salaatti herneillä ja punasipulilla (L)

Oman keittiön sipulivärjätyt kananmunat (L, G)

Lohiviettelys talon tapaan (L, G)

Kurkkutsatsikia keittiön tapaan (L, G)

Perunasalaatti kalkkunalla ja marinoidulla kurpitsalla (L, G)

Kotimaista naudan rosepaistia ja tryffelillä maustettua paahtoselleriä (M, G)

Kasvisruokailijoille keittiöstä: Pikkelöityjä kasviksia ja tryffelillä maustettua paahtoselleriä (V, G)

Kartanon leipävalikoima ja pähkinävoita (L, saatavilla G)

PÄÄRUOAKSI

Jogurtti-minttumarinoitua lampaanpaistia, uunijuurekset ja punaviinikastiketta (L, G)

Kasvissyöjille lautasannoksena keittiöstä:
Kartanon ricotta-pinaatti quiche ja rucolaa (L saatavilla G)

MAKEANHIMOON

Kartanon itsetehty pasha (L, G)

’’Kulitsa’’ rusinapullaa tomusokeri glaseerauksella (L)

Mämmiä ja kermaa (L saatavilla G)

Tuoreita hedelmiä (V, G)

Mehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

Hinta: 44€ /hlö
Lapsukaiset 2€ / ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

Tapahtumat – 12.04.2025

Kevät brunssi 12.-13.4.

Tapahtumat – 15.04.2025

Kapteenskan kauden avaus