Bodomin kartanon brunssi
1.- 2.4., 15.-16.4 ja 22.-23.4.2023 KARTANON PARIISILAINEN BRUNSSI
Menu buffet
Alkuun:
Vihersalaattia, paahdettua cashewpähkinää ja dijonvinaigrettea (M, G)
Salad Niçoise kartanon tapaan; lämminsavulohta, perunaa, harricot-papuja, kananmunaa, oliivia ja kaprismajoneesia (L, G)
Kotimaista naudan rosepaistia ja tryffelimarinoitua selleriä (M, G)
Endiiviä, paahdettua saksanpähkinää, roquefort juustoa ja tummaa balsamicoa (G)
Herbes de Provence paahdettua paprikaa, marinoitua punasipulia ja kaprista (V, G
Ranskalainen tomaatti-dijonpiiras ja yrttirucolaa (L)
Croissantit ja kartanon marmeladilajitelma (VL)
Maalaispatonkia, levain-leipää ja voita (L, saatavilla G)
Pääruokana:
Coq au vin – kukkoa viinissä, ranskalainen klassikko kotimaisesta broilerista (M, G)
Timjamipaahdetut perunat (M, G)
Kasvisvaihtoehto pöytiin tarjoiltuna:
Uunissa paahdettu ratatouille ja tuoretta basilikaa (V, G)
Jälkiruoka:
Kartanon persikkagalette ja Cointreau-kermaa (L, saatavilla gluteeniton vaihtoehto)
Tuulihattuja vaniljatäytteellä ja kartanon suolakinuskia
Moussea suklaasta ja luomuappelsiinistä, koristeena sokeroitua appelsiininkuorta (L, G)
Hedelmä- ja appelsiinituoremehua ja makuvesiä
Kahvia, teetä
39€/hlö
44€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 1€/ ikävuosi 11 vuoteen saakka.
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.
Naudanlihan alkuperämaa: suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: suomi
Kanan alkuperämaa: suomi
VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.