Kevätbrunssi

20. – 21.5.2023

Brunssi Espoo. Tervetuloa Bodomin Kartanoon nauttimaan elämyksellisestä brunssista Bodomjärven rannalla, henkeä salpaavassa maisemassa. Brunssi katetaan viikonloppuisin kartanon vanhan tuvan buffetpöytään klo 11-15, kattaukset klo 11.00-13.00 ja 13.15-15.15. Tule nauttimaan sielukkaasta tunnelmasta sekä ihanista brunssin antimista lasillisen kuohuvan kera, upeassa historiallisessa Kartanossa. Tule ja koe herkullinen brunssimme!

 KARTANON KEVÄT BRUNSSI

Alkuun:
Vihersalaattia, leipäjuustoa ja raparperivinaigrettea (L, G)
Kartanon lämminsavulohivoileipäkakkua (L)
Keväistä perunasalaattia ja nokkospestoa (L, G)
Maalaissalaattia savustetusta selleristä, palsternakasta ja raitajuuresta sekä kapriskreemiä (L, G)
Skagen talon tapaan (L, G)
Uunimunakasta paahdetulla parsalla ja pinaatilla (L, G)
Talon focacciaa, maalaisleipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana:
Kartanon kirsikkaisella bbg-kastikkeella glaseerattua porsaankylkeä (M, G)
Sitrusbalsamico maustettuja grillikasviksia ja paahdettua varhaisperunaa (L, G)

Kasvisvaihtoehto pöytiin tarjoiltuna:
Yrttiglaseerattua grillattua kesäkurpitsaa, halloumjuustoa ja pestoa (L, G, saatavilla vegaanisena etukäteen tilattaessa)

Jälkiruoka:
Ahvenanmaanpannukakkua, vaniljakermaa ja raparperihilloa (L)
Suklaakakkua ja kardemummalla maustettua tuorejuustoa (L, saatavilla G)
Hedelmävati (V, G)
Omena- ja appelsiinituoremehua ja makuvesiä
Kahvia, teetä

39€/hlö
44€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 1€/ ikävuosi 11 vuoteen saakka.
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

Naudanlihan alkuperämaa: suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: suomi
Kanan alkuperämaa: suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.