Kilpailutulosten syöttäminen NexGolf- sovellukseen

Ohjeet NexGolf Mobile Scoresin käyttöön

Vieraspelaajat saavat tekstiviestillä tulospalvelukoodin kilpailun tulosten syöttämistä varten. Jos sinulla ei ole vielä NexGolf-sovellusta, lataa se puhelimesi omasta sovelluskaupasta. Jos sinulla on jo NexGolf-sovellus, voit kirjautua siihen omilla tunnuksillasi.

Huom! Vain yhden pelaajan per lähtöryhmä tarvitsee kirjautua sovellukseen ja syöttää tulokset.

1. Jos olet uusi NexGolfin käyttäjä eikä sinulla ole omia tunnuksia, kirjaudu sisään NexGolf -sovellukseen syöttämällä tekstiviestillä saamasi tulospalvelukoodi käyttäjätunnus-kenttään ja hyväksymällä käyttöehdot. Vanhat käyttäjät kirjautuvat normaalisti sisään omilla tunnuksillaan.

2. Kilpailut osiosta, alhaalta oikealta, löydät käynnissä olevat kilpailut. Jatka kohtaan ’Mobile Scores’ ja syötä tähän tekstiviestillä saamasi tulospalvelukoodi. Masterilaiset löytävät kilpailun suoraan omasta NexGolfistaan.

Huom! Yhteislähdössä tulosten syöttäminen alkaa ryhmän omalta aloitusväylältä!

3. Syötä tulokset kaikille ryhmän pelaajille kaikille rei’ille ja vahvista reikätulokset joka reiän jälkeen.

4. Kierroksen jälkeen tuloskortit ”allekirjoitetaan” kohdassa tuloskortit. Varmista ensin pelaajan kanssa, että tulokset ovat oikein syötetyt.

TEKNISET ONGELMAT

Mikäli sovelluksen kanssa tulee teknisiä ongelmia; esim. tulosten vahvistaminen ei onnistu tms., kokeile sulkea sovellus ja kirjatua uudelleen. Jos tämäkään ei auta, yritä tätä vielä hetken kuluttua uudelleen.

Mikäli ongelmat ovat ylitsepääsemättömiä, kirjaa tulokset perinteisesti pahvikortille ja palauta se caddiemasterille kierroksen jälkeen.