Master Golf ja Lumo Palvelut ravintola-yhteistyöhön

Master Golf ja Lumo Palvelut ovat sopineet ravintolayhteistyöstä tuleville vuosille. Lumo Palvelut tulee toimimaan Master Golfin ravintolapalvelun tuottajana. Yhteistyön tarkoituksena on tuottaa uudenlaista ravintolapalvelua osakkaille, jäsenille ja asiakkaille. Uusi ravintoloitsija aloittaa 1.1.2014.

Lumo Palvelut

– Intohimona palvelu ja elämäntehtävänä lumoaminen –

Lumo Palvelut on yksityinen palveluyritys, jonka liiketoiminta-alueita ovat ravintola- ja majoitustoiminta sekä catering- ja tapahtumaliiketoiminta.

Lumo Palveluihin kuuluu, nyt liittyvän Bodomin Kartanon lisäksi, Siuntiossa sijaitseva Villa Störsvik, joka tarjoaa korkeatasoisia, yksilöllisiä kokous- ja juhlapalveluita sekä Pickalan Klubi Ravintola, jonka palvelusta ja kehityksestä Lumo palvelut on vastannut vuodesta 2011. Lumo Catering tuottaa catering palveluita, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lumo Tapahtumat suunnittelee ja toteuttaa tapahtumia, joissa yritys kohtaa kohderyhmiään. Kyseessä voi olla yritystilaisuus, vuosijuhla, henkilöstötilaisuus, seminaari, kokous, promootio tai golftapahtuma, siis kohtaamisia joissa viestit, tuotteet, palvelut ja brändit tulevat kuluttajien luo omakohtaisesti koettaviksi.

Lumon syntyä siivitti kahden ravintola-alalla tunnetun henkilön, Mikko Heinosen ja Jani Turkkilan, yhteinen ajatus palvelusta, välittämisestä ja onnistumisen mahdollistamisesta. ”Syy Lumon perustamiseen oli yhteinen palava halu tehdä asioita toisin; itsemme näköisesti, tunteella, kokemuksella ja riittävän yksinkertaisesti. Haluamme palata siihen mistä on lähdetty; välittämisestä, palveluasenteesta, ihmisen kuuntelemisesta ja auttamisesta. Lumon sydämenä ovat ihmiset, jotka saavat energiansa ja onnistumisen tunteensa asiakkaiden odotusten ylittämisestä. Yhdessä me seisomme asiakkaamme agendan takana, vahvana, intohimoisena joukkueena. Palvelu on intohimolaji. Ihmisillä pitää yksinkertaisesti olla palava halu palvella toista, ei se sen monimutkaisempaa ole” Mikko Heinonen toteaa. ”Lumo Palvelut on yhtiö joka tarjoaa uniikkeja elämys- ja hemmottelupalveluita. Haluamme tuntea ja tutustua asiakkaisiimme. Lumo on sitä, mitä asiakkaamme haluavat. Kaikki lähtee ihmisen halusta palvella toista ihmistä. Siinä on yksinkertaisuudessaan tavoitteemme, missiomme ja visiomme.” Mikko Heinonen jatkaa.