Naisten parikisa pelattiin kansallisen golfviikon päätteeksi sunnuntaina 11.6. tälle kesälle varsin poikkeuksellisissa sääolosuhteissa, sillä lämpötila kohosi kisan aikana peräti hellelukemiin. Naistoimikunnan jäsenet toivottivat kisailijat tervetulleiksi smoothie-tarjoilun merkeissä. Aamun kisainfossa käytiin vielä läpi scramblen säännöt, ennen kuin noin 30 hengen kisailijajoukko suuntasi yhteislähtöä varten kohti Master-kentän tiibokseja. Suurin osa pelaajista edusti Master Golfia, vaikka kisaan sai kutsua parin myös muista seuroista.

Naistoimikunnan ”paparazzit” Hannele & Kirsi tsemppasivat kisaajia kierroksen aikana ja kuvasivat samalla kisatunnelmia. Sen verran kamera lauloi, että monta kaunista svingiä varmasti tuli kuvattua, ja ehkä jokunen harmistunut ilmekin, jos putti menikin ohi kupin tai jos lammesta kuului loiskaus.

Auringon hellimät (ja vähän punaamatkin) kisaajat kokoontuivat kierroksen jälkeen klubille nauttimaan raikkailla salaateilla, keitolla ja lämpimällä ruoalla katetun lounaspöydän antimista sekä samalla jännittämään tulosten julkistamista ja palkintojenjakoa.

Lounaan lomassa ei voinut olla kiinnittämättä huomioita runsaaseen palkintopöytään. Kisaa tukeneiden yritysten anteliaisuuden vuoksi oli mahdollista palkita monta ihanaa naista. Heille, jotka eivät ihan kärkisijoille yltäneet, oli vielä arvonnan kautta mahdollisuus saada palkinto.

Palkintojenjako hoitui seremoniallisesti ja palkintojen saajat pääsevät muun muassa hellimään itseään Aila Airo -kauneushoitolassa, heräävät aamuisin hyvin levänneinä Unikulma-tyynyiltä, kantavat uusia kauniita Kalevala-koruja tai pakkaavat matkalle lähtiessään mailansa tyylikkäisiin Golf Center -kuljetussuojiin. Lisäksi onnettaren suosiossa olleille on luvassa pieni irtiotto Sokos-hotelliyön merkeissä, herkuttelu Ravintola Murussa, brunssi upouudessa Deliroom Ukkohauessa tai kaunis ja hehkeä rusketus Avène-tuotteiden avulla.

Jokainen kisaaja sai vielä lähtiessään mukaansa Dopp-goodiebagin, joten vaikkei sijoitus tai arpa osunutkaan kohdalle, niin ihan tyhjin käsin ei kotimatkalle tarvinnut lähteä.

Kiitos kisan tukijoille sekä kaikille pelaajille hienosta kisapäivästä.

Tavataan kentällä!

Kisatunnelmien kirjaaja:  Carita Kenias

Kuvat:  Kirsi Granqvist

Tulokset – Naisten parikisa 11.6.2017

  1. Ulla Kumpulainen / Kirsi Kumpulainen
  2. Anita Ojala / Leena Kaitovaara
  3. Tarja Henriksson / Sari Tillanen
  4. Tuula Kulmala / Sinikka Reini
  5. Piia Latvala / Mikaela Ingberg