Master Golf Club ry:n syysvuosikokouksessa oli paikalla 32 yhdistyksen jäsentä.

Puheenjohtaja Mikko Eskelinen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Tero Listenmaa sekä sihteeriksi Jaakko Tuominen.

MGC ry:n puheenjohtajaksi valittiin Mikko Eskelinen ja kapteeniksi Antti Ojala. Johtokunnassa erovuorossa olivat Julia Kettinen ja Juha Lilja, jotka valittiin jatkoon tulevaksi kaksi-vuotis kaudeksi. Johtokunnassa jatkavat Tuula Sutinen ja Timo Viljamaa.

Toiminnanjohtaja esitteli kauden 2020 toimintasuunnitelman ja budjetin. Kauden 2020 jäsen- ja liittymismaksuksi päätettiin junioreilta 40 euroa, aikuisilta 90 euroa. Liittymismaksua ei peritä kaudella 2020. Muita asioita ei ollut, joten kokous päättyi 17:07.

Kokouksen jälkeen oli yleistä keskustelua, jossa toiminnanjohtaja kertoi yhteisön nykytilasta ja Pro Pasi Purhonen esitteli Master Golf Academyn toimintaa.

 

Master Golf Course Oy:n syysyhtiökokouksessa  oli paikalla 41 osakkeenomistajaa edustaen itse ja valtakirjoilla 64 osaketta ja ääntä.

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Mattila avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Tero Listenmaa, sihteeriksi Mirja Hellström ja pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Jari Kettinen sekä Mikko Lehtinen.

Toimitusjohtaja Jaakko Tuominen esitteli toiminta- ja taloussuunnitelman.

Hallituksen ehdotus vuoden 2020 hoitovastikkeeksi oli 990 eur (sis.alv). Tämä ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Perhegreenfee- maksuiksi vahvistettiin 28 eur arkisin ennen klo 14 ja 33 eur iltaisin sekä viikonloppuisin.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Pekka Mattila ja Mikko Eskelinen. Molemmat olivat lupautuneet jatkamaan hallituksessa ja heidät valittiin hallitukseen yksimielisesti.

Hallituksessa jatkavat Tarja Myllymäki, Olli-Pekka Poutanen ja Reino Tikkanen.

Pekka Mattila nimitettiin hallituksen puheenjohtajaksi ja Mikko Eskelinen varapuheenjohtajaksi.

Yhtiön tilintarkastajaksi oli valittu 20.11.2018 tilikausiksi 2019-2020 KHT Virpi Halonen ja varatilintarkastaja KPMG OY Ab.

Muissa asioissa käsiteltiin osakas Timo Viljamaan kirjettä hallitukselle. Osakas Jussi Itkonen esitteli asian kokousväelle Viljamaan pyynnöstä. Asiasta keskusteltiin laajasti ja todettiin, ettei tämä aiheuta toimenpiteitä.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:02.