Master Golf Club ry:n syysvuosikokouksessa oli paikalla 29 yhdistyksen jäsentä.

Puheenjohtaja Mikko Eskelinen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Antti Tiitola sekä sihteeriksi Jaakko Tuominen.

MGC ry:n puheenjohtajaksi valittiin Mikko Eskelinen ja kapteeniksi Antti Ojala. Johtokunnassa erovuorossa olivat Julia Kettinen ja Juha Lilja. Molemmat olivat antaneet suostumuksensa jatkaa johtokunnassa.  Julia Kettinen ja Juha Lilja valittiin uudelleen tulevaksi kaksivuotiskaudeksi. Johtokunnassa jatkavat Carita Kenias ja Matti Kokkala.

Toiminnanjohtaja esitteli kauden 2022 toimintasuunnitelman ja budjetin. Kauden 2022 jäsen- ja liittymismaksuksi päätettiin junioreilta 40 euroa, aikuisilta 90 euroa. Liittymismaksua ei peritä kaudella 2022.  Zachris Nuorivaaraa muistettiin Vuoden Masterilainen mitalilla. Muita asioita ei ollut, joten kokous päättyi klo 17:11.

Zachris Nuorivaara – Vuoden Masterilainen 2021.

Pitkäaikainen masterilainen ja menestynyt kilpailija”

Onnittelut Zachrikselle!

 

 

Master Golf Course Oy:n syysyhtiökokouksessa oli paikalla 40  osakkeenomistajaa edustaen itse ja valtakirjoilla 54  osaketta ja ääntä.

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Mattila avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Antti Tiitola, sihteeriksi Mirja Hellström ja pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Heli Palva  ja Tero Talkamo.

Toimitusjohtaja Jaakko Tuominen esitteli toiminta- ja taloussuunnitelman.

Hallituksen ehdotus vuoden 2022 hoitovastikkeeksi oli 990 eur (sis.alv). Tämä ehdotus hyväksyttiin sellaisenaan.

Perhegreenfee- maksuiksi vahvistettiin 28 eur arkisin ennen klo 14 ja 33 eur iltaisin sekä viikonloppuisin.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Pekka Mattila ja Mikko Eskelinen. Molemmat olivat lupautuneet jatkamaan hallituksessa.  Hallitukseen valittiin yksimielisesti Pekka Mattila ja Mikko Eskelinen.

Hallituksessa jatkavat Heljä Listenmaa, Olli-Pekka Poutanen ja Reino Tikkanen.

Pekka Mattila nimitettiin hallituksen puheenjohtajaksi ja Mikko Eskelinen varapuheenjohtajaksi.

Yhtiön tilintarkastajaksi valittiin KHT Virpi Halonen ja varatilintarkastaja KPMG OY Ab tilikausiksi 2021-2022. (valittu 3.11.2020).

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18:40.