Sunnuntaina pelattiin Forest-kentällä järjestyksessään kolmas SENSAI Ladies Open -kisa. Kisapäivä oli aurinkoista ja lämmintä säätä myöten ihan yliveto. Tunnelma oli mitä mainioin sekä kentällä että kisakierroksen jälkeen kuplivan juoman ja herkullisen lounaan äärellä Tallilla.

Pelaajat jaettiin tasoitusten perusteella kahteen yhtä suureen sarjaan. Pelimuotona oli pistebogey. Kummassakin sarjassa oli myös kolme erikoiskilpailua: väylällä 6 lähimmäksi lippua, väylällä 9 lähimmäksi lippua kolmella lyönnillä ja väylällä 16 tarkin avaus.

Kisa järjestettiin tämänhetkisen tilanteen vuoksi peräkkäislähdöillä. Ensin lähtivät matkaan B-sarjan ja sitten A-sarjan pelaajat. Ilahduttavaa, että peräkkäislähdöistä huolimatta niin moni oli mukana palkintojenjaoissa. Ennen kierrosta kisaajille oli tarjolla Bodoin kartanon ravintolan eväsleivät sekä Bonnejuomien Jänö Smoothiet.

Naistoimikunnan Carita, Tuula ja Liisa lähettivät kisakierrokselle 92 hyväntuulista ladygolffaria. Masterilaisten lisäksi pelaajia oli mukana 21:stä eri seurasta. Hienossa kunnossa ollut kenttä, auringon säteet ja hyvä kisatunnelma selvästi siivittivät erinomaisiin pelituloksiin, sillä palkintosijaan tarvittiin kummassakin sarjassa vähintään 40 pistettä.

Eikä tässä vielä kaikki – Masterin Tuula Kulmala täräytti kisassa hole-in-onen väylällä 12!

SENSAIn Tuija Lindström oli koonnut taas kerrassaan upean palkintopöydän ja ihania arvontapalkintoja. Jokainen osallistuja sai jo pelaamaan lähtiessään startterilta SENSAI greenihaarukan ja merkkausnastan. Lisäksi kotiin lähtiessä sai mukaansa pienen ”pussukan”, joten kaikki mukana olleet pääsevät ihastumaan SENSAIn silkkisiin tuotteisiin. Jos Tuijan tarkat ohjeet tuotteiden käytöstä eivät jääneet mieleen, voi käyttöohjeet tarkistaa SENSAIn nettisivuilta.

Kiitos kaikille ihanille pelaajille, SENSAIlle ja Tuijalle sekä onnea voittajille & holari-Tuulalle!

Kisakuvia pääset katsomaan täällä.
(Klikkaamalla jotain pikkukuvista pääset selaamaan kuvia isompina).

Tulokset A-sarja:

1. Elina Wallin, Master Golf, 43 p.

2. Johanna Lyytikäinen, Master Golf, 42 p.

3. Suvi Lehesjoki, Master Golf, 41 p.

Väylä 6, lähimmäksi lippua: Emmi Krohn, 2,95 m
Väylä 9, lähimmäksi lippua kolmella lyönnillä: Emmi Krohn, 2,2 m
Väylä 16, tarkin avaus: Arja Rautakallio, 19 cm

Tulokset B-sarja:

1. Orasa Linninen, Master Golf, 42 pistettä

2. Tiina Valjakka, Master, Golf, 41 pistettä

3. Virpi Markkanen, Keimola Golf, 40 pistettä

Väylä 6, lähimmäksi lippua: Lotta Karinen, 8,23 m
Väylä 9, lähimmäksi lippua kolmella lyönnillä: Auli Härkönen, 13,76 m
Väylä 16, tarkin avaus: Marjaana Toivonen, 0 cm

Kaikki kisatulokset löytyvät täältä.