SENSAI Ladies Open pelattiin tänä vuonna hyväkuntoisella Master-kentällä.  Klubi täyttyi aamulla iloisesta puheensorinasta, kun 95 naista kokoontui herkulliselle aamupalalle ennen kierrosta. Sääennusteet lupasivat sadetta ja mahdollisesti ukkosta, joka olikin aamun puheenaihe ja miten kukakin oli varustautunut pelikierrokseen.

Hieman haasteellisesta pelisäästä huolimatta hymy ja keskinäinen tsemppihenki olivat ryhmien voimavara. Sateisesta pelikelistä huolimatta hyviä tuloksia pelattiin.

SENSAI palkitsi voittajat upeilla palkinnoilla kuten myös kaikki arvontapalkintoja voittaneet. Kaikki pelaajat saivat golfpalloja, Raikastus-juoman ennen kierrosta ja lisäksi kotiin lähtiessä ihanan tuotekassin.

SENSAIn tuotteilla ladyt pääsevät  nauttimaan ylellisen Koishimaru-silkin uskomattomasta tehosta. Koishimaru-silkki on poikkeuksellinen kuitu, joka oli aikoinaan varattu keisarilliselle perheelle. Se tuo iholle pitkäkestoista kosteutusta, jonka ansiosta iho pysyy ravittuna, kosteutettuna ja kauniina. Kiitos SENSAIn Tuija Lindströmille mielenkiintoisista tuote-esittelyistä ja mainioista kauneusvinkeistä.

Onnittelut voittajille ja myös upeita arvontapalkintoja voittaneille, kiitos pelaajille ja lämpimät kiitokset SENSAI:lle yhteistyöstä.

Tulokset, A-luokka (hcp 0-19,0)

  1. Henna Kassinen, Keimola Golf (37 p)
  2. Jenny Kähtävä, Master Golf (35 p)
  3. Marina Kokljuschkin, Master Golf (34 p)

Tulokset, B-luokka (hcp 19,1-36)

  1. Elina Wallin, Master Golf (38 p)
  2. Virpi Markkanen, Keimola Golf (35 p)
  3. Marja Rasi-Kurronen, Sarfvik Golf (34 p)

Tarkin draivi, väylä 15:
Anne Haverinen-Ahti, Master Golf

Katso kuvia ja tunnelmia täältä SENSAI kuvia

Katso tulokset