Master Golf ja SENSAI toivottivat tervetulleiksi melkein 100 ihanaa ladygolfaria, jotka saapuivat ympäri Suomea kilpaileman SENSAI Ladies Openissa sunnuntaina 15.8.

Sääennuste oli pitkin viikkoa luvannut hurjaa keliä kisapäivälle, mutta silti peruutuksia ei sään vuoksi tullut, mikä kertoo kilpailun vahvasta suosiosta.

Kilpailu pelattiin kahdessa eri tasoitusryhmässä ja vallinneiden koronarajoitusten vuoksi kilpailu järjestettiin yhteislähdön sijaan peräkkäislähtöinä.

Ladygolfareita saapui maukkaan kartanon aamupalan jälkeen tasaisena virtana Master -kentän ykköstiille, jossa naistoimikunta hoiti startterin tehtäviä ja samalla jakoi kullekin lähtijälle mukaan SENSAIn tarjoamat tiit ja pallopaketin. Näiden lisäksi kilpailijoille jaettiin Bernerin tarjoamat Omenaviinietikkashot -juomat matkaevääksi. Kilpailijoilla oli hymy herkässä, kilpakumppaneita tsempattiin jo lähdössä ja ready golfin pelaamisesta sovittiin yhteistuumin.

Ensimmäisen tasoitusryhmän kilpailijat selvisivät kierroksesta puuskittaisessa tuulessa ja satunnaisin sadekuuroin, mutta toisen tasoitusryhmän kilpailijoiden kohdalle osuivat kentällä hurjat sadekuurot jotka tekivät pelaamisen haasteelliseksi.

Naistoimikunta seurasi sade– sekä ukkostutkia jatkuvasti ollakseen tilanteen tasalla, ja kentältä tuomari ja valvoja kertoivat tilannekatsauksia, caddiemasterin avustaessa myös.  Pelikentän muututtua niin vetiseksi että viheriöt olivat veden vallassa, piti kilpailunjohtajan tehdä vaikea päätös ja lopettaa kisa kesken.   Kierroksella vielä olevat pelaajat kutsuttiin takaisin ja kilpailu lyhennettiin 9 väylän mittaiseksi.

Tallilla kumpaakin ryhmää odotti buffetpöydän antimet ja lasillisella kuohujuomaa kilisteltiin ryhmäläisten kesken.  Ruokailu sekä  palkintojenjako oli porrastettu kilpailuryhmien mukaan ja tallille mahduimme vaikkakin jälkimmäinen kilpailuryhmä tulikin ennakoitua aiemmin kentältä pois.

SENSAIn kilpailuissa palkinnot ovat joka vuosi olleet upeat. Tänäkin vuonna palkintopöytä oli katettu runsaskätisesti.  Ennen varsinaisia tuloksia, SENSAIn edustaja Tuija Lindström kertoi SENSAIn tuotteista yleisellä tasolla, siitä miten Koishimaru -silkki vaikuttaa tuotteissa, mitä ominaisuuksia siinä on ja mitä se tekee ihollemme.  Usealle kilpailijalle SENSAI -tuotteet olivat jo osa kosmetiikkalaukun vakiovarusteita, etenkin ripsiväri kuului olevan monen suosikkituote.  Uusista tuotteista oltiin kiinnostuneita ja varmasti moni tulee niitä kokeilemaan.

Kilpailussa palkinnot jaettiin seuraavasti:

Tasoitusryhmä A

  1. Sirpa Peura
  2. Sirpa Rauhala
  3. Merja Mäkinen

Tasoitusryhmä B, 9 väylää

  1. Lotta Karinen
  2. Minna Haglund
  3. Sisko Ahtola

Kilpailusijoitusten lisäksi palkittiin myös kummastakin sarjasta erikoiskilpailujen voittajia, sekä arvottiin kummallekin ryhmälle arpajaispalkintoina SENSAIN tuotteita.

Päivän päätteeksi jokainen kilpailija sai mukaansa vielä SENSAIn kosmetiikkalaukun, johon oli pakattu SENSAIN tuotteita.  Vaikkei kilpailussa kärkisijoitusta ei olisi tullut, eikä arvontakaan olisi ollut suosiollinen, niin tämä odotettu kosmetiikkalaukku palkitsi saajansa, sitähän oli ihasteltu ja vähän etukäteen kyseltykin mitä siellä mahdollisesti on.

Master Golf ja Master Golfin Naistoimikunta kiittää  SENSAIta yhteistyöstä, säätilasta huolimatta saimme järjestettyä Ladygolfareille silkkisen ihanan päivän.

Carita Kenias

Ladykapteeni

TÄSTÄ KUVAGALLERIAAN