Terveisiä Etelä-Ruotsista,

Tällä viikolla Nordic League pelattiin Etelä-Ruotsissa Elisefarm Golf Clubin kentällä. Kyseessä on elämäni toinen Nordic Leaguen kilpailu. Pidin kentästä hyvin paljon. Kenttä oli erinomaisessa kunnossa ja layout mukavan vaihteleva sekä mielenkiintoinen. Koko kilpailun ajan oli navakka tuuli.

Oma pelini oli ensimmäisen kierroksen aikana hyvin vaihtelevaa. Avauspelaaminen oli hyvää, mikä olisi mahdollistanut tuloksen teon. Valitettavasti rautapelaaminen oli heikolla tasolla ja olin jatkuvasti ongelmissa, josta seurasi bogeja ja pari tupla bogia. Puttaaminen oli vaikeaa koko kilpailun ajan, koska en saanut palloa lähtemään tähdättyyn linjaan.

Toisena päivänä tiesin, ettäon pelattava erinomaista golfia noustakseen cut-rajan oikealle puolelle. Kenttäpelini oli hyvää alusta asti, mutta valitettavasti putterin kanssa oli ongelmia ja siten birdie paikat jäivät käyttämättä. Kentän etuysillä eli omalla takaysillä alkoi kaatosade, joka teki noususta haasteellisempaa. Toinen kierros oli kokonaisuutena parempaa golfia ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan Nordic Leaguen kilpailuun Fjällbackaan.

Hyvää kauden alkua ja nähdään Masterissa!

Saku Halonen