Suur-Helsingin Golfin Lakisto-kentällä pelattiin Finnish Tourin kuudes osakilpailu. Lakisto oli erinomaisessa kunnossa, etenkin greenit. Kilpailun ajan sää vaihteli. Välillä oli tuulista ja sateista, kun taas välillä aurinko paistoi ja oli lämmintä.

 

Ensimmäinen kierros oli omalta osaltani haastava. Olin omalla etuysillä, kentän takaysi,  pulassa avausteni kanssa. Löin nimittäin kolme avausta metsään, joista jokainen löytyi, mutta vaativat välilyönnin poikittain. Takaysillä löysin peliäni ja sain avaukset pidettyä kurissa. Muut osa-alueet toimivat ihan kohtuullisesti puttia lukuunottamatta. 

 

Toisena päivänä piti pelata hyvin, jotta pääsisin cut-rajan oikealle puolelle. Kierros alkoi erinomaisesti, sillä tein omalle etuysilleni, kentän takaysi, kuuteen reikään viisi birdieä. Valitettavasti tein seuraaville neljälle reiälle neljä bogeyta. Kierrostulokseksi tuli seitsemän birdien ja kuuden bogeyn siivittämänä 70/-1. Tulos riitti cut-rajan läpäisyyn. 

 

Viimeisenä päivänä lähdin tekemään nousua kohti top 10-sijoituksia. Pelini oli erinomaista ja sen näki tuloskortista. Olin kierrokseni aikana kerran ongelmissa, mutta sain sen pelastettua hyvällä bunkkerilyönnillä. Valitettavasti putit eivät uponneet hyvistä puteista lukuunottamatta. Bogeyfree 68/-3 nosti minut jaetulle 14. sijalle.

 

Kilpailussa oli myös toinen Masterilainen, Topias Palin, joka läpäisi myös cutin ollen jaettu 29. 

 

Oli hienoa seurata seniorinaisten SM-kisojen tuloksia netistä ja suuret onnittelut Sirpa Nybergille N70-sarjan Suomenmestaruudesta!

 

Seuraava kilpailuni on Erkko Trophy Talissa 4-6.8. Tervetuloa seuraamaan kilpailua paikan päälle.

 

Terveisin,

Saku Halonen